Uite ce brand celebru ar renunța la colaborarea cu Kanye West, după scandalul de la Săptămâna Modei!

Kanye West se confruntă cu repercusiunile dramei pe care a creat-o la Săptămâna Modei, când a trimis pe podium un tricou pe care scria «Viețile albilor contează». Un brand celebru ce are contract cu Kanye West se gândește să renunțe la colaborarea cu controversatul artist. 

1 kanye wenn23110863 jpg jpeg

Kanye West a fost în centrul atenției la Săptămâna Modei, însă pentru o situație extrem de negativă, care se pare că i-a afectat serios imaginea. Kanye a creat o serie de tricouri pe care era scris «Viețile albilor contează» o reinterpretare a mișcării «Viețile persoanelor de culoare contează», din SUA, ce face referire la rasismul sistemic, îndurat de populația afroamericană. 

Prima persoană care l-a criticat pentru acest gest pentru a fost editorul de modă Karefa-Johnson, iar Kanye a ripostat imediat împotriva ei, ceea ce a atras un val de revoltă din partea mai multor personalități de la Hollywood, printre care Gigi Hadid, Justin Bieber sau John Legend. 

Chiar și revista Vogue din SUA, considerată Biblia modei, l-a criticat pe Kanye West, redactorul Anna Wintour dând de înțeles că se detașează total de punctul său de vedere.

Consecința care îl va afecta cel mai mult pe Kanye West ar putea rezulta în pierderea unui contract de milioane de dolari cu brandul Adidas. Reprezentanții brandului au anunțat că în urma celor întâmplate, parteneriatul cu West  este acum în curs de revizuire. 

Adidas a fost întotdeauna despre creativitate, inovație și sprijinirea sportivilor și artiștilor pentru a-și concretiza viziunea. Parteneriatul adidas Yeezy este una dintre cele mai de succes colaborări din istoria industriei noastre. Suntem mândri de echipa noastră care a lucrat neobosit de-a lungul colaborării noastre cu Ye și de produsele emblematice care s-au născut din aceasta. De asemenea, recunoaștem că toate parteneriatele de succes sunt înrădăcinate în respectul reciproc și valorile comune. După eforturi repetate de a rezolva situația în mod privat, am luat decizia de a trece în revistă parteneriatul. Vom continua să cogestionăm produsul actual în această perioadă.”

FotoJet (1) jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
culori brazi 2022
concediul de odihnă
FotoJet (1) jpg
foto1 ElenaB jpg
filme de craciun
lemne de foc shutterstock
Tanar biciuit in Indonezia FOTO AFP/ Getty Images
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg