Uite ce brand celebru ar renunța la colaborarea cu Kanye West, după scandalul de la Săptămâna Modei!

Ultima actualizare:

Kanye West se confruntă cu repercusiunile dramei pe care a creat-o la Săptămâna Modei, când a trimis pe podium un tricou pe care scria «Viețile albilor contează». Un brand celebru ce are contract cu Kanye West se gândește să renunțe la colaborarea cu controversatul artist. 

1 kanye wenn23110863 jpg jpeg

Kanye West a fost în centrul atenției la Săptămâna Modei, însă pentru o situație extrem de negativă, care se pare că i-a afectat serios imaginea. Kanye a creat o serie de tricouri pe care era scris «Viețile albilor contează» o reinterpretare a mișcării «Viețile persoanelor de culoare contează», din SUA, ce face referire la rasismul sistemic, îndurat de populația afroamericană. 

Prima persoană care l-a criticat pentru acest gest pentru a fost editorul de modă Karefa-Johnson, iar Kanye a ripostat imediat împotriva ei, ceea ce a atras un val de revoltă din partea mai multor personalități de la Hollywood, printre care Gigi Hadid, Justin Bieber sau John Legend. 

Chiar și revista Vogue din SUA, considerată Biblia modei, l-a criticat pe Kanye West, redactorul Anna Wintour dând de înțeles că se detașează total de punctul său de vedere.

Consecința care îl va afecta cel mai mult pe Kanye West ar putea rezulta în pierderea unui contract de milioane de dolari cu brandul Adidas. Reprezentanții brandului au anunțat că în urma celor întâmplate, parteneriatul cu West  este acum în curs de revizuire. 

Adidas a fost întotdeauna despre creativitate, inovație și sprijinirea sportivilor și artiștilor pentru a-și concretiza viziunea. Parteneriatul adidas Yeezy este una dintre cele mai de succes colaborări din istoria industriei noastre. Suntem mândri de echipa noastră care a lucrat neobosit de-a lungul colaborării noastre cu Ye și de produsele emblematice care s-au născut din aceasta. De asemenea, recunoaștem că toate parteneriatele de succes sunt înrădăcinate în respectul reciproc și valorile comune. După eforturi repetate de a rezolva situația în mod privat, am luat decizia de a trece în revistă parteneriatul. Vom continua să cogestionăm produsul actual în această perioadă.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net