Winnie Harlow, în lenjerie intimă la petrecerea dată de Doja Cat!

Doja Cat (27 de ani) a dat o mega-petrecere de ziua ei, vineri, în Los Angeles. Artista le-a spus prietenilor celebri să vină îmbrăcați ca la un bal mascat.

Winnie Harlow a purtat o lenjerie intimă de culoare gri (Foto: Profimedia)
Winnie Harlow a purtat o lenjerie intimă de culoare gri (Foto: Profimedia)

Winnie Harlow a întors toate privirile

Citește și: Motivul pentru care celebra Doja Cat s-a ras în cap. Și ele au făcut această schimbare dramatică

Winnie Harlow (28 de ani), care a făcut istorie ca primul model international cu vitiligo (o boală care face pielea să se decoloreze n.r), a venit într-o lenjerie intima de culoare gri și un halat din satin. Desigur, nu a lipsit masca de cabaret, care i-a oferit un aer misterios brunetei. Winnie are o avere de 4 milioane de dolari și a apărut pe coperta mai multor reviste de modă, precum Cosmopolitan, Vogue și Glamour.

Iată și: O recunoști? Era un bebeluș adorabil, iar acum este una dintre cele mai cunoscute cântărețe

Foto: Instagram

Harlow a fost descoperită de gazda americană a show-ului Next Top Model, Tyra Banks, pe Instagram și, ulterior, a devenit una dintre cele 14 finaliste ale celui de-al 21-lea sezon, în 2014. Ea a fost singura fată canadiană care a participat la emisiune. Însă, a fost eliminată în a doua săptămână a finalei, și a participat la o competiție separată numită „Seriea de revenire”, unde a luat parte la ședințele foto, împreună cu celelalte concurente eliminate, în efortul de a reintra în competiție.

Află și: Doja Cat a răbufnit pe live, după ce lumea a aflat de dragostea ei secretă

După finalizarea show-ului, s-a dezvăluit că a primit cel mai mare scor mediu de vot al publicului. A fost eliminată din nou în episodul 13, fiind a noua eliminată la general. Cu toate acestea, show-ul a propulsat-o în carieră.

Harlow a apărut în campanii publicitare pentru Fendi, Marc Jacobs, Tommy Hilfiger, Desigual, Diesel, Swarovski, Steve Madden, Nike, Puma, MAC și Victoria's Secret. Harlow a apărut și în videoclipuri muzicale; acestea incluzând „The One” de la JMSN, „Guts Over Fear” a lui Eminem, „Promises” de Calvin Harris și „Where’s the Love?” de Black Eyed Peas. Ea a luat parte și la „albumul vizual” al lui Beyoncé, Lemonade, și a apărut într-un videoclip al lui Lilly Singh (alias IISuperwomanII) pe YouTube, numit „Three Girls, One Elevator”.

Vezi șiDoja Cat, o apariție pe covorul roșu! De ce au făcut-o fanii să vrea să renunțe la muzică

Sărbătorita Doja Cat, care are o avere de 8 milioane de dolari, a devenit celebră datorită cântecelor „Say so”, „Best Friends” și „Vegas” (melodie care apare și în filmul „Elvis”).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net