Doja Cat, o apariție pe covorul roșu! De ce au făcut-o fanii să vrea să renunțe la muzică

Ultima actualizare:

Cântăreața Doja Cat, una dintre noile apariții în industria muzicală din Statele Unite, e în mare vogă printre tineri, iar piesele sale pot fi auzite peste tot pe platforma TikTok. Recent, Doja a participat la Premiile Grammy, bifând o apariție spectaculoasă, la scurt timp după scandalul pe care l-a avut cu fanii ei. Iată despre ce e vorba!

Doja Cat, apariție spectaculoasă la Premiile Grammy Foto: Instagram
Doja Cat, apariție spectaculoasă la Premiile Grammy Foto: Instagram

Doja Cat s-a prezentat pe covorul roșu din cadrul Premiilor Grammy într-o rochie îndrăzneață, dar în același timp elegantă, semnată de celebra casă de modă Versace.

Doja Cat, o reală apariție la Premiile Grammy

Reprezentanții brand-ului luxuriant au dezvăluit că au avut ca sursă de inspirație pentru acest look rochia actriței Marilyn Monroe, pe care aceasta a purtat-o atunci când i-a cântat „Happy Birthday, Mr. President" lui John F. Kennedy, în 1962.

A durat 300 de ore de construcție și încă 175 de ore de broderie manuală, fiind un corset din satin împodobit cu cristale, la care s-a adăugat o rochie din tul cu broderie tot din cristale.”, a specificat casa de modă în legătură cu creația sa.

Doja Cat și-a accesorizat întregul look cu un colier tot din cristale și o coafură în stilul ei caracteristic, ieșit din comun. Apariția cântăreței a venit la doar câteva zile după ce aceasta a avut un conflict cu mai mulți admiratori de-a săi, în urma căruia anunțat că „abia așteaptă să se lase de muzică”.

Doja s-a lovit cu un val de critici în mediul online, după ce mai mulți fani i-ar fi reproșat că au așteptat-o în afara hotelului unde era cazată, artista aflându-se într-un turneu muzical în prezent, iar aceasta nu a vrut să iasă nici măcar un minut să îi salute. În urma acuzațiilor pe care le-a primit, cântăreața s-a enervat și a anunțat că are de gând să renunțe la cariera ei. 

Doja Cat, gata să renunțe la cariera ei, după o ceartă cu fanii

Nu-mi mai pasă, am renunțat, abia aștept să dispar. Totul e gata pentru mine și sunt fraieră că am crezut că am fost făcută pentru asta. E un coșmar, vă rog să nu mă mai urmăriți (pe rețelele de socializare n.r)! Îmi pare rău că m-am pregătit intens ca să vă pun în scenă acest show.”, a scris ea pe Twitter, după reproșurile fanilor, adăugând că de acum în colo nu mai are de gând să facă poze alături de niciun admirator.  

Citește și: Will Smith, ținta glumelor nemiloase la Premiile Grammy, din cauza palmei date lui Chris Rock la Oscar

Nu ai ieșit și nici măcar nu ai venit să ne spui un cuvânt. Și crezi că vom mai veni să te vedem a doua zi?!”, i-au reproșat fanii, după ce artista a zis că de fapt nu ar fi așteptat-o nimeni în afara hotelului ei. Fanii spun însă că au fost prezenți, dar ea i-a ignorat complet, așa că au plecat.

Deși spune că plecarea ei din industrie va veni cât de curând, însă a explicat că încă mai are videoclipuri de filmat, conținut de difuzat și spectacole unde trebuie să se prezinte, înainte de a renunța.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net