Motivul pentru care celebra Doja Cat s-a ras în cap. Și ele au făcut această schimbare dramatică

Ultima actualizare:

Doja Cat este o artistă cunoscută pentru stilul ei cameleonic, iar recent și-a surprins fanii cu o schimbare radicală: vedeta s-a ras în cap. Admiratorii ei au fost foarte surprinși de acest gest, așa că solista decis să le explice motivul pentru care și-a dorit să scape de podoaba capilară. 

Motivul pentru care celebra Doja Cat s-a ras în cap (sursa foto/Instagram)
Motivul pentru care celebra Doja Cat s-a ras în cap (sursa foto/Instagram)

Doja Cat, cântăreața americană, în vârstă de 26 de ani, și-a ras părul de pe cap iar fanii au luat-o razna și s-au întrebat ce anume a generat această decizie. Artista a dezvăluit în acdrul unui live pe Instagram, în fața celor 24,1 de milioane de urmăritori  ai săi că îi place extraordinar de mult cum arată fără pletele ei lungi. Aceasta a mai adăugat, spre uimirea celor care o vizionau, că nu i-a plăcut niciodată să aibă păr, iar acum se simte mult mai liberă. 

Simt că oricum nu ar trebui să am păr niciodată, Nu-mi place să am păr» le-a mărturisit Doja Cat fanilor săi, în timpul live-ului. 

«Nu-mi vine să cred că mi-a luat atât de mult timp până să o fac», a mai adăugat ea în timpul live-ului. 

Desigur, Doja Cat arată de-a dreptul fabulos cu capul ras și este într-adevăr o imagine foarte la modă printre tineri. Artista și-a asortat noua tunsoare cu un machiaj dramatic albastru în jurul ochilor și coliere metalice la gât, dar și o bluză cu design curcubeu.

Pasiunea secretă a lui Doja Cat, expusă pe rețelele de socializare

Doja Cat tocmai a trecut printr-un episod destul de neplăcut pe social-media, când actorul  Noah Schnapp, din serialul de succes Stranger Things, a publicat pe TikTok un clip în care arăta o discuție în care artista își declara dragostea față de unul dintre colegii săi de pe platourile de filmare, actorul Joseph Quinn. Noah a șters până la urmă clipul, însă internauții vigilenți sesizaseră deja declarațiile artistei, ce-l ruga pe actor să-i facă cunoștința cu noua ei pasiune. 

«Noah, poți să-i spui lui Joseph să mă caute? Stai, nu. Are prietenă?»

«Dă-i mesaj direct.», i-a răspuns Noah Schanpp, muzat și confuz de întreaga întâmplare. 

«Nu-i știu contul de Instagram sau Twitter, așa că n-am unde să-i dau mesaj», ar fi invocat artista, drept scuză. 
Doja Cat este, la acest moment, una dintre cele mai apreciate artiste, iar popularitatea ei a crescut după ce o piesă de ale ei a fost aleasă pentru coloana sonoră a filmului biografic «Elvis». 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Alte dive care și-au ras complet pletele! Ce ai făcut Delia?

Natalie Portman

Natalie Portman s-a ras complet în cap pentru thrillerul din 2005 «V pentru Vendetta». La acea vreme vedetele de la Hoollywood purtau plete lungi, dar noul look al lui Portman nu i-a afectat în niciun fel cariera, ci, din contră, prin acest gest și-a demonstrat versatilitatea și dedicarea când vine vorba de actorie. Portman arăta fenomenal fără podoaba capilară.

Kristen Stewart

Kristen a făcut pasul în 2017, în timp ce filma pentru pelicula Underwater. Asemenea lui Portman, Kristen a dezvăluit că întotdeauna și-a dorit să renunțe complet la plete, dar abia atunci a simțit că este momentul perfect, deoarece era pentru un rol în film. 

Demi Moore

Vedeta de la Hollywood, Demi Moore, și-a ras complet părul pentru a juca rolul principal în filmul G.I. Joe din 1997. Vedeta a mărturist recent că dacă i s-ar mai cere în prezent să facă un astfel de sacrificiu pentru un film ar refuza categoric. 

Delia

Chiar și solista Delia a dorit să vadă cum i-ar sta dacă și-ar rade tot părul de pe cap, însă nu a recurs la gest în sine, ci a apelat la «magia» Photoshop, ce i-a făcut pletele blondă să dispară. Delia și-a luat fanii prin surprindere când a pozat cu o freză platinată de tip «periuță» și, chiar dacă i se potrivea foarte bine, era doar rezultatul editării foto. 

image

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net