Alina Sorescu i-a luat fața lui Ciucu înainte de Paște! Ce a făcut cu fetițele ei înaintea designerului

Ultima actualizare:

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au avut, zilele acestea, o nouă înfățișare în procesul de divorț. Cântăreața a dezvăluit ce s-a întâmplat la tribunal. Fetițele vor petrece Paștele împreună cu tatăl lor, conform deciziei instanței.  

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, din nou la tribunal: „Practic este apelul procesului de divorț”

Vineri, 27 aprilie, a avut loc un nou termen în procesul de divorț dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Din păcate, nici acum cei doi foști soți nu au reușit să ajungă la un numitor comun în ce privește programul fetițelor, Raisa și Carolina, procesul fiind departe de a se încheia.

Alina Sorescu își dorește ca fetițele să aibă domiciliul la ea, în timp ce Alexandru Ciucu luptă în instanță pentru ca micuțele să petreacă o săptămână la el, iar alta la mama lor.

„Lucrurile între noi erau mai vechi, nu e ceva ce s-a întâmplat din senin. Am încredere în decizia judecătorilor, în profesionalismul doamnei avocat și sper ca decizia să fie una în interesul fetițelor. Ele primează, binele lor.

Practic este apelul procesului de divorț, în care discuția noastră este pe marginea programului. De Paște este în vigoare programul dat de ordonanța cu care funcționăm până în prezent, adică vacanța la jumătate”,  a declarat Alina Sorescu, la ieșirea din sala de judecată, pentru Antena Stars.

Alina Sorescu a mai precizat că procesul cu fostul soț continuă, iar judecătorii au  stabilit un nou termen în acest caz, programat de abia în luna septembrie. 

Cum și-au împărțit copiii de Paște?

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au ajuns totuși la o înțelegere privind programul din vacanța de Paște a fetițelor, Raisa și Carolina.

„De Paște, fetițele vor fi la mine pentru că vacanța de Paște se împarte în două jumătăți. Anul acesta, în prima jumătate, fetele sunt la Alina și în a doua jumătate, fetele la mine, când este și Paștele.

O să facem tot felul de activități. O să le implic și în pregătirea Paștelui, nu doar la masa de Paște. Pentru că eu cred că asta creează până la urmă acest vibe, sentiment de Paște, să te simți în familie. 

Cred că masa de Paște e doar o încununare a ceea ce ai făcut în Săptămâna Mare, cel puțin.

Anul trecut, de exemplu, am făcut vânătoarea de ouă și am ascuns cred că 240 de oușoare din alea mici, dar și mai mari. Îți dai seama că au stat și au căutat o jumătate de zi până le-au găsit. Dar e foarte important -de fapt un sfat pentru părinții care vor să facă asta- să știe câte ouă au ascuns, pentru că în felul acesta și copiii trebuie să știe câte să caute. Până nu le găsesc pe toate nu se oprește vânătoarea”, a declarat Alexandru Ciucu, pentru viva.ro.

Numai că anul acesta, Alina Sorescu a profitat de ocazie și a participat și ea cu fetițele la o vânătoare de ouă, care s-a desfășurat chiar în complexul unde locuiesc cele trei. Artista a postat pe Instagram o serie de imagini și un filmuleț sugestiv din timpul vânătorii, fetițele fiind foarte încântate de această acțiune specifică sărbătorii de Paște.

În 2022, Alina Sorescu a părăsit împreună cu fetițele ei, Raisa și Carolina, casa în care locuia cu Alexandru Ciucu. După un mariaj de 12 ani, cei doi au ajuns la divorț. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net