Alina Sorescu a rămas fără voce! Ce s-a întâmplat cu solista? „E groaznică!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Alina Sorescu (37 de ani) îngroașă rândul solistelor care au rămas fără voce. Solista a contactat, în aceste zile, o răceală și a intrat pe tratament. Nu mai poate scoate nici două vorbulițe. 

Alina Sorescu se confruntă cu probleme de sănătate, în aceasta perioadă. Artista le-a mărturisit fanilor din mediul online că nu mai are deloc voce. 

Alina Sorescu „Mă confrunt cu răgușeala asta groaznică”

Alina Sorescu a răgușit atât de tare, din cauza unei răceli pe care a contactat-o recent, încât nu mai poate scoate un sunet. Artista a intrat în pauză de voce pentru câteva zile și se tratează cu pastile, pentru a-și căpăta glasul de privighetoare cât mai repede. 

„Iar am rămas fără voce. Atât vorbesc...mă confrunt cu răgușeala asta groaznică. Mă tratez și revin în forță”, a scris Alina Sorescu,  în mediul online.

Contactata de Click!, Alina ne-a mărturisit că este vorba doar de un mic guturai și că fanii ei nu au de ce să-și facă griji. 

„Am o ragușeală, dar nu e ceva foarte grav, nu vă impacientați“, a declarat solista, pentru Click! 

Artista speră să-și poată relua cântările cât mai repede cu putință. 

banner Alina sorescu png

Alina Sorescu, despre divorțul de Alexandru Ciucu: „S-a întâmplat ceea ce el și-a dorit”

Alina Sorescu se află încă în plin proces cu fostul soț Alexandru Ciucu, pentru custodia celor două fetițe ale lor, Raisa și Carolina. 

Solista a făcut, recent, precizări pe marginea acestui subiect, după ce Alexandru Ciucu a ieșit la rampă cu noi dezvăluiri în ce privește relația dintre cei doi foști soți, dar și programul de vizitare al fetițelor cuplului.

„Este bulversant. Copiii au nevoie de stabilitate pentru a avea o creștere armonioasă, pentru a avea o continuitate a activităților. La Curtea de Apel vara trecută, am suspendat această decizie de o săptămână cu o săptămână pentru că s-au dovedit efectele care nu au fost benefice asupra fetițelor. 

Programul despre care spune el acum că este foarte puțin este un program foarte des întâlnit în situațiile de genul ăsta. Este, de fapt, programul clasic. Două weekend-uri pe lună, vacanțele la jumătate, iar copiii au vacanțe foarte dese acum.

El are și două zile în timpul săptămânii, marțea și joia, atunci când nu are weekend. Fetițele sunt, totuși, fetițe, sunt micuțe. Carolina a împlinit 10 ani, Raisa are 7 ani și 10 luni.(...) 

Despre noi se spunea de mai mulți ani că lucrurile nu merg tocmai bine. Se tot spunea în presă că suntem văzuți tot mai des singuri, așa că nu a fost o surpriză așa cum a spus el că lucrurile s-au întâmplat din senin. Nu s-au întâmplat din senin.

Într-un cuplu, mai ales atunci când vorbim de o căsnicie ca a noastră, care a durat 12 ani, lucrurile nu se întâmplă peste noapte. Lucrurile erau mai vechi între noi. (…) Practic, s-a întâmplat ceea ce el și-a dorit, din păcate”, a declarat Alina Sorescu, la o emisiune tv. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
banner Anda Adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net