Ce decizie au luat Alexandru Ciucu și Alina Sorescu: „Mi se pare normal să se întâmple asta”

Alexandru Ciucu a luat o decizie surprinzătoare, anunțând public împăcarea cu Alina Sorescu, fosta sa soție. Chiar dacă drumurile lor conjugale au fost separate în urmă cu doi ani, cei doi părinți s-au angajat să colaboreze pentru binele celor două fiice, Raisa și Carolina.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Foto: arhiva personală.
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Foto: arhiva personală.

Creatorul de modă petrece două weekenduri pe lună alături de fetele sale

Deși divorțul a fost o realitate dură în viața lor și au dus o luptă aprigă pentru custodia copiilor, dorința de a le oferi o copilărie echilibrată și fericită au rămas priorități comune. Alexandru Ciucu a vorbit recent despre implicarea sa în viața fetelor și eforturile depuse pentru a menține o atmosferă stabilă și armonioasă în familia lor.

Creatorul de modă a mărturisit că petrece două weekenduri pe lună alături de fiicele sale, demonstrând o implicare constantă. Cu toate că acesta recunoaște că ar dori să își petreacă mai mult timp cu ele, a subliniat importanța prezenței sale la evenimente semnificative, precum zilele de naștere sau alte sărbători.

A fost ziua Carolinei în 12 ianuarie, am fost alături de ea ca în fiecare an! Sunt alături de Carolina și Raisa la zilele de naștere, onomastice, de 1 iunie, la începerea școlii, la serbări, la evenimente legate de școală, cum a fost de 1 martie. Suntem prezenți amândoi! Mi se pare normal să se întâmple asta”, a spus creatorul de modă pentru Ego.ro.

„Mi se pare normal să se întâmple asta"

În același interviu, Alexandru Ciucu a subliniat faptul că, în ciuda dificultăților pe care le întâmpină ca familie, este esențial să rămână uniți pentru binele copiilor. „Mi se pare normal să se întâmple asta", a afirmat el, referindu-se la colaborarea strânsă cu Alina Sorescu în ceea ce privește evenimentele importante din viața fiicelor lor.

Decizia lor de a renunța la orgolii și a lucra împreună pentru a crea un mediu pozitiv pentru copii a surprins pe toată lumea, rămâne de văzut dacă o să și reușească ceea ce și-au propus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
banner ileana stana ionescu webp
florin piersic facebook jpg
cristian boureanu png
banner Roxana Blagu png
emmy 2015 game of thrones jpeg
dana budeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net