Cum își vor împărți Alina Sorescu și Alexandru Ciucu copiii de Sărbători? „Este decizia instanței…”

#Exclusiv Click!

Alina Sorescu va petrece Crăciunul fără fiicele ei, Raisa și Carolina. Anul acesta, instanța a decis ca micuțele să petreacă Nașterea Domnului acasă la tatăl lor, Alexandru Ciucu. Alina își va lua revanșa, însă, de Revelion!

Alina Sorescu (37 de ani) nu va petrece Crăciunul împreună cu fetițele ei, anul acesta. 

Conform deciziei instanței de judecată, micuțele Raisa și Carolina vor petrece Sfintele Sărbători de Crăciun împreună cu tatăl lor, designerul Alexandru Ciucu. În noaptea dintre ani, de Revelion, însă, ele vor putea fi alături de mama lor. 

Alina Sorescu: „Într-un an Crăciunul sunt cu un părinte, în următorul an cu celălalt părinte”

„De Crăciunul acesta, fetițele vor fi cu tatăl lor. Conform deciziei instanței, într-un an Crăciunul sunt cu un părinte, în următorul an cu celălalt părinte. Vor sta, însă, cu mine de Revelion”, a declarat solista, în exclusivitate pentru Click!

Când va fi prima înfățișare în divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu?

S-au împlinit doi ani de zile de când Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se luptă în instanță pentru custodia fiicelor lor, Carolina ( în vârstă de 9 ani) și Raisa ( în vârstă de 7 ani).

În luna august, domiciliul celor două fetițe revenea mamei, după ce solista a făcut apel la o decizie a instanței din luna martie, în care se dispunea ca domiciliul celor două copile să se schimbe în fiecare săptămână, pentru a locui la ambii părinți. 

Alina Sorescu a vărsat lacrimi amare în plină stradă, atunci când fetițele au luate de lângă ea, în prima săptămână. 

În prezent, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au custodie comună. Instanța a decis ca fetițele să stea cu tatăl lor două weekend-uri pe lună și alte două zile în timpul săptămânii

În ce privește divorțul de Alexandru Ciucu, acesta urmează să se judece abia în primăvara anului viitor.

„ În primăvară va fi prima înfățișare a apelului. Deja s-au împlinit doi ani. Aceștia sunt termenii, a durat un an și jumătate prima parte a procesului, apoi în vară am reușit să suspend acea decizie de program o săptămână cu o săptămână, dar care este temporară, până când procesul se va finaliza. 

Tatăl fetițelor are program de vizită, însă nu o săptămână cu o săptămână, cum s-a dat în primă fază. S-a dovedit că efectele nu au fost unele bune asupra lor, copiii au nevoie de stabilitate, de o rutină, de un program. 

Fetele merg la tatăl lor două weekend-uri pe lună și două zile în timpul săptămânii”, aprecizat cântăreața, recent, la Antena Stars. 

Click! spune 

Alina Sorescu (37 de ani) anunța divorțul de designerul Alexandru Ciucu (47 de ani)  la începutul lui 2022, în luna ianuarie. Cei doi nu se mai înțelegeau însă de ani buni, prin urmare divorțul a fost iminent, după 12 ani de căsnicie.

Imediat după ce anunțat ruptura, solista s-a mutat împreună cu cele două fetițe  într-un apartament de 300 000 de euro, situat într-un complex rezidențial.

Ulterior, Alexandru Ciucu a introdus o ordonanță președințială, prin care a solicita ca fetele să locuiască împreună cu el, la vila lui din Pipera. Instanța nu a fost însă, la acel moment, de acord, stabilind domiciliu fetițelor la mamă, până la finalizarea procesului de divorț.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
image
actualitate.net
image
actualitate.net