Alina Sorescu a aflat originile numelui său. Surpriză mare pentru fosta parteneră a lui Ciucu

Ultima actualizare:

Alina Sorescu radiază de fericire, iar acest lucru se poate o bserva cu ochiul liber. În urma divorțului de Alexandru Ciucu și victoria împotriva lui privind custodia celor două fetițe pe care le au împreună, artista s-a reinventat, la propriu. Iată că și numele său parcă îi este predestinat. Dintotdeauna a fost ca o rază de soare, iar numele are legătură cu acest lucru. Iată de ce acesta este numele ideal pentru fetița ta!

Alina Sorescu a aflat semnificația prenumelui său!
Alina Sorescu a aflat semnificația prenumelui său!

Alina Sorescu a aflat semnificația prenumelui său

Îndrăgita artistă împărtășește cu admiratorii ei nu doar momentele mai puțin plăcute pe care viața i le aduce în cale, ci și clipele mici, dar pline de însemnătate. Așa aflăm că a reușit să privească experiența divorțului ca fiind una din care a avut de învățat. Acum lucrurile se așează în viața ei, fapt care se vede din atitudine și vestimentație. Deși anii trec, Alina Sorescu pare să întinerească pe zi ce trece. Unul dintre motive ar putea fi chiar numele pe care îl poartă! 

Într-o postare pe rețelele de socializare, Alina Sorescu a dezvăluit câteva semnificații ale prenumelui său, care aparent este încărcat cu multă energie pozitivă și care denotă o fire „luminoasă” am putea spune.

Alina Sorescu s-a reinventat după divorț!
Alina Sorescu s-a reinventat după divorț!

Despre originile posibile ale numelui „Alina”... Se spune că provine din spațiul germanic, semnificația fiind interpretată ca „nobila” și „maiestuoasa”.  Numele Alina este asociat și cu latinescul Albina, care se traduce prin „alba” sau „blonda”, „cu părul blond”. Există și varianta rădăcinilor franceze, ca derivat al lui Aline.

În limba latină numele ar însemna „străin” sau „altul”. În arabă, Alina este o formă feminină a numelui masculin Ali, care înseamnă „înălțat”, „nobil”. În Grecia, Alina este o variantă a numelui Helena, care înseamnă „rază de soare”.”, a spus Alina Sorescu pe Facebook.

Iată că lumina se reflectă în tot ceea ce este și face! Artista a început să scoată tot mai multe piese, semn că este pe val în ceea ce privește cariera. Mai mult decât atât, pare că și din punct de vedere stilistic se reinventează. Ultimele apariții ale vedetei au fost marcate de ținute demne de un adevărat model de pe podium, iar stilul de makeup pe carfe îl abordează ăn ultima vreme reușește să îi pună în evidență cele mai frumoase trăsături!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net