Moș Crăciun are cutii poștale speciale pentru scrisorile celor mici

Inițiativă lăudabilă a conducerii Poștei Române. La peste 100 de oficii poștale din întreaga țară au fost amplasate cutii poștale special destinate pentru scrisorile către Moș Crăciun. Astfel, până pe data de 21 decembrie poștașii vor duce tocmai în Laponia scrisorile cu dorințele copiilor. Campania are și rolul de a-i determina pe cei mici să renunțe temporar la la tablete sau telefoane și să scrie de mână.

image

Începând de ieri, copiii pot trimite Moșului scrisori prin intermediul Poștei Române. Desfășurată pentru prima dată la nivel național, campania „Cutia poștală a lui Moș Crăciun” se desfășoară în perioada 8 – 21 decembrie.

“Acest lucru a fost posibil prin extinderea parteneriatului pe care Moș Crăciun și spiridușii îl derulează cu poștașii de 161 de ani, de la momentul înființării Poștei Române… Ca să poată primi răspuns la scrisorile lor, copiii sunt rugați să își scrie adresa poștală exactă, iar în interiorul plicului să adauge numărul de telefon al unui părinte, pentru ca Moșul să poată verifica, în situațiile de excepție, dacă copiii au fost cuminți”, se precizează într-un comunicat al C.N. Poșta Română.

Citește mai multe pe canal33.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
image
image
image
image
image
image
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net