Primele declarații ale lui Alexandru Ciucu, după ce i-a dăruit flori Alinei Sorescu: „În semn de prețuire”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Carolina i-a reunit! Aflați în plin proces pentru custodia copiilor, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, au făcut pace la ziua fiicei lor, în weekend. Designerul a venit încărcat cu cadouri și cu trei buchete de flori, pentru femeile din viața lui.

Deși se întâlnesc de doi ani prin tribunale, Alina Sorescu (37 de ani) și Alexandru Ciucu (47 de ani) au îngropat, pentru o seară, securea războiului de dragul celor două fetițe pe care le au împreună, Raisa și Carolina. 

Alina Sorescu: „Momentele importante, zilele de naștere, evident că trebuie să fie împreună”

Alina Sorescu i-a organizat, sâmbătă, fiicei sale, Carolina, care a împlinit frumoasa vârstă de 10 ani, o mega petrecere, la un loc de joacă din Capitală. 

„ Îi organizez petrecerea pe care și-a dorit-o sâmbătă și da, va fi și tatăl fetelor prezent și e normal să fie așa în astfel de momente. 

Discuțiile noastre sunt despre programul lor a la long. Momentele importante, zilele de naștere, evident că trebuie să fie împreună și așa vor fi”, a dezvăluit Alina Sorescu, invitată în emisiunea „La Măruță”, înainte de petrecerea fetiței. 

Designerul, plin de emoții, s-a pregătit temeinic pentru ziua fetiței sale și a cumpărat, inițial, un urs imens și două buchete de flori pentru fetițele lui, pe care le-a dăruit chiar de ziua Carolinei, vineri. 

„E ziua Carolinei, dar când ai două fete iei două buchete”, a anunțat Ciucu, pe pagina lui de socializare. 

Alexandru Ciucu, gest surprinzător

Înainte de a ajunge la petrecerea Carolinei, Ciucu a făcut publică poza cu cel de-al treilea buchet impresionat de flori, destinat, se pare, Alinei Sorescu, pentru gestul de a-l invita la ziua de naștere a fiicei lor celei mai mari. 

Alexandru Ciucu: „Al treilea buchet i l-am dăruit Alinei”

„Mă îndrept spre petrecerea Carolinei de 10 anișori. A sosit timpul și pentru cel de-al treilea buchet. Vă doresc tuturor, la Vie en Rose”, a scris designerul, pe pagina lui de socializare. 

Contactat de Click!, Alexandru Cicu a confirmat că cel de-al treilea buchet de flori i-a fost oferit Alinei Sorescu. 

„Am fost foarte emoționat la petrecerea de 10 anișori ai Carolinei, mai ales că am avut ocazia să petrec extra timp cu fetele într-un weekend în care, în mod normal, nu le puteam vedea. 
Carolina și-a dorit un cadou surpriză, așa că i-am adus cel mai mare urs de pluş pe care l-am găsit. Acum, Carolina și Raisa urmează să-i găsească împreună un nume și să-l integreze în mini colecția lor de pluşuri uriașe, din care mai face deja parte girafa Patricia, elefantul Robert, tigrul Tony și omida Penelope. 
Toate cele trei buchete de flori despre care m-ați întrebat, au fost alese de mine, optând pentru nuanțe de roz, iar două dintre ele au fost miniaturi, cam jumătate din mărimea unui buchet normal, pentru că erau destinate Carolinei și Raisei și le-am dăruit vineri, chiar de ziua Carolinei. 
Pe cel de al treilea, l-am dăruit ieri Alinei la petrecere ca semn de prețuire pentru mama fetițelor noastre”, a declarat Alexandru Ciucu, în exclusivitate pentru Click!

Micuța Carolina s-a simțit ca o adevărată prințesă la petrecere. A fost înconjurată de familia ei, reunită special pentru acest eveniment, dar și de foarte mulți copii. Tortul Carolinei a fost și el special realizat, pe el tronând o figurină din marțipan care este chiar pisica familiei, mult îndrăgita Amira. 

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se revăd, în primăvară, la tribunal: „Eu cer program stabil, tatăl lor cere program alternant”

În prezent, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu dețin custodie comună. Instanța a decis ca fetițele să stea cu tatăl lor două weekend-uri pe lună și alte două zile în timpul săptămânii.

În primăvară, cei doi soți au o nouă înfățișare la tribunal, în procesul privind custodia celor două fetițe, Raisa și Carolina, care trenează de doi ani de zile. 

„A fost un an complicat. Profesional a fost minunat, dar personal a fost complicat. A venit 2024 și sperăm că lucrurile vor intra într-o normalitate, atât îmi doresc! 

Fetițele au talent amândouă, au ureche muzicală, au simț al ritmului. Ele vin la cursuri doar atunci când sunt la mine, pentru că tatăl lor nu este de acord, dar le place foarte mult.

E cam greu, orice activitate care nu are o continuitate e cam dificil de dus, dar recuperăm acasă. Cânt cu ele acasă, repet cu ele acasă și atunci când se poate să vină și ele cu mine, pentru că ele au un program, marți și joi într-o săptămână sunt cu mine și cealaltă marți și joi sunt cu tatăl lor, acelea fiind și zilele de repetiții
Are și două weekend-uri pe lună, vacanțele la jumătate, asta până când se va termina procesul care se va relua din primăvară.

Apelul începe acum în primăvară, iar tatăl lor cere același program de o săptămână cu o săptămână. Eu îmi doresc pentru ele un program stabil, o normalitate, șansa ca ele să poată avea o rutină școlară, un program cât de cât stabilit, astfel cât să poată să aibă un mers normal al tuturor activităților lor.(…)

Eu cer program stabil, tatăl lor cere program alternant. De doi ani e procesul. Va mai dura. Cred că asta înseamnă iubirea pentru copii, ca lor să le fie bine și ei au nevoie de stabilitate, să știe unde este acasă pentru ele”, a mai spus artista.

Cele două fetițe, Raisa și Carolina, au petrecut, de altfel, Crăciunul cu tatăl lor, iar Revelionul cu mama. 

„Conform deciziei instanței, într-un an Crăciunul sunt cu un părinte, în următorul an cu celălalt părinte”, a declarat solista, în exclusivitate pentru Click!

Alina Sorescu (37 de ani) a anunțat divorțul de designerul Alexandru Ciucu (47 de ani) la începutul lui 2022, în luna ianuarie. Cei doi nu se mai înțelegeau însă de ani buni, prin urmare divorțul a fost iminent, după 12 ani de căsnicie.

Imediat după ce anunțat ruptura, solista s-a mutat împreună cu cele două fetițe într-un apartament de 300.000 de euro, situat într-un complex rezidențial. Ulterior, Alexandru Ciucu a introdus o ordonanță președințială, prin care a solicitat ca fetele să locuiască împreună cu el, la vila lui din Pipera. 

Instanța nu a fost însă, la acel moment, de acord, stabilind domiciliul fetițelor la mamă, până la finalizarea procesului de divorț. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net