Alina Sorescu, momente cumplite din cauza unui fan obsedat. „M-am confruntat cu niște situații care par desprinse din filme”

Alina Sorescu (37 de ani) este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară. Cum se poate  lăuda cu o carieră de succes și un număr impresionant de fani, artista a întâmpinat și situații extrem de neplăcute, tocmai din cauza celor care o „admiră”. În cadrul unui interviu recent, Alina Sorescu a dezvăluit că a cerut ajutorul Poliției, după ce a fost hărțuită de un fan obsedat, în trecut.

Alina Sorescu, urmărită de un fan obsedat, în trecut / Foto: Arhiva Click!
Alina Sorescu, urmărită de un fan obsedat, în trecut / Foto: Arhiva Click!

Invitată în cadrul emisiunii „EGO Life” cu Dana Săvuică, una dintre cele mai cunoscute voci din industria muzicală românească, Alina Sorescu, în vârstă de 37 de ani, a dezvăluit că, după ce a devenit celebră încă de la o vârstă fragedă, la vârsta de 11 ani lansa primul ei album intitulat „Voi fi o stea”, devenise extrem de populară și în rândul colegilor de la școală.

„Eram în clasa a VII-a – a VIII-a, când deja aveam primul videoclip pe Atomic. Şi atunci, colegii, în momentul în care au văzut că sunt acolo sus, în top, erau foarte mândri de mine, se purtau foarte frumos, chiar pot să spun că am fost o norocoasă.

Da, eram populară, și și acum țin legătura cu colegi din școala generală. După care, când am venit la liceu, în clasa a IX-a, deja eram foarte cunoscută, acolo pot să spun că a fost cumva o provocare ca să arăt că, totuși, sunt și eu un copil ca toți ceilalți”, a dezvăluit artista, în emisiunea „EGO Life”.

Alina Sorescu: „În perioada aceea, era un om care mă urmărea”

De asemenea, cântăreața și-a amintit cum a trecut prin clipe cumplite în trecut, din cauza unui fan. Când era adolescentă, la liceu, a fost urmărită zile la rând de această persoană și a fost nevoită să meargă la Poliție pentru a scăpa de ea.

„O să crezi că poate îți spun așa din filme, dar nu, nu sunt. Sunt povești reale! În perioada aceea, era un om care mă urmărea, cu care am avut întâlniri la poliție. De multe ori, mă ajuta portarul de la liceu să ies. Era un om care, probabil, că nu era foarte bine psihic, dar chiar m-am confruntat cu niște situații care par așa…desprinse din filme”, a mai adăugat Alina Sorescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
banner Adriana Bahmuțeanu png
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net