Monica Anghel, Doinița Oancea, Alina Sorescu și Misty, defilare pe podium, la evenimentul de modă tribut pentru Chanel! În ce ținute au strălucit vedetele

#Exclusiv Click!

Monica Anghel, Alina Sorescu, Doinița Oancea și Misty au fost aseară de nerecunoscut! Vedetele au defilat într-o super prezentare de modă și s-au întrecut în cele mai tari și sexy ținute!

Și-au dat întâlnire la un hotel din centrul Capitalei, acolo unde a avut loc evenimentul Soirees de la Mode - 120 de ani de Chanel, organizat de cunoscutul Alin Gălățescu. Dacă Monica Anghel și Alina Sorescu au defilat pentru creatoarea de modă Cera Mihăilescu, Misty, partenera de viață a lui Keo, a fost total transformată pentru designerul Antonia Nae, iar actrița Doinița Oancea a fost muza designerului Denis Predescu. Click! vă prezintă ținutele purtate de vedete într-un eveniment tribut Coco Chanel!

Monica Anghel nu se dezice și se simte tare bine pe podiumul de modă. Îndrăgita artistă a fost desprinsă aseară din revistele de modă, purtând o rochie cu trenă, neagră, care i-a venit mănușă.

Defilez pentru a patra oară acum. Mie-mi place extraordinar de mult să lucrez cu Cera Mihăilescu. A ținut cont de personalitatea fiecăruia dintre noi. E un lucru interesant!

Nu am mai făcut nimic cu acel proces de furt de identitate, pentru că în momentul de față nu ai ce să faci! Pregătesc un eveniment pentru data de 9 noiembrie, o lansare de piesă în colaborare cu Bella Santiago. Lansarea piesei a plecat de la „Spune-mi". Nu întâmplător am ales să fac evenimentul la Grădina Șevaletelor, în spațiul fratelui meu, cumva la mine acasă, pentru că de la piesa mea a plecat toată povestea asta.

Sper să pot să țin post acum, posturile sunt foarte importante, atât din punct de vedere religios cât și al sănătății. Urmează o perioadă destul de aglomerată pentru mine!”, ne-a mărturisit Monica Anghel.

Doinița Oancea a fost extrem de sexy în prezentarea designerului Denis Predescu. Frumoasa și talentata actriță a purtat o rochie lungă, elegantă, cu o crăpătură generoasă pe piciorul stâng și a fost aplaudată îndelung.

Alina Sorescu a fost aseară un model în stil parisian, îmbrăcată într-o ținută neagră, tinerească, accesorizată cu o bască a la Gavroche. În ultima perioadă artista a înflorit din toate punctele de vedere. Acordă o deosebită atenție ținutelor de scenă, poartă haine tinerești care o pun în evidență și este mereu cu zâmbetul pe buze, tranformandu-se într-o adevărată femeie cameleon.

Chiar dacă se apropie vacanța de școală a copiilor, Alina Sorescu nu și-a făcut încă planuri cu fetițele sale, artista pregătindu-se intens pentru concertul Disney 100 care va avea loc pe 2 noiembrie, începând cu ora 20.00, la Sala Palatului, acolo unde va interpreta cele mai cunoscute compoziții muzicale din filme marca Disney precum  „Frumoasa și Bestia’’, „Encanto’’, „Mary Poppins’’, „Regele leu’’ sau „Regatul de gheață - Frozen’’, dar și din universul Pixar, urcând pe scenă alături de Ben Forster, Adrian Hansel, Nadia Boule, Alina Eremia, Vlad Miriță și Ana Cebotari.

Misty, pe numele ei real, Alexandra Pavel, partenera de viață a lui Keo, a fost aseară de nerecunoscut! A defilat în prezentarea designerului Antonia Nae, a purtat o ținută de culoare deschisă, o coafură retro și a ținut în brațe o pisică atunci când a defilat pe podium. Tânăra artistă a fost o adevărată apariție!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net