Misty și Keo așteaptă al doilea copil: „Un frățior pentru Arya”

#Exclusiv Click!

Misty (33 de ani) și Keo (45 de ani) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de mai mulți ani. Cei doi au împreună o fetiță, în vârstă de cinci ani anișori, care le moștenește talentul muzical. Cei doi așteaptă, însă, cu nerăbdare să apară în familia lor și un băiețel.

Misty și Keo sunt împreună de mai bine de 8 ani de zile, de când artistul i-a spus „Adio!” Andreei Bălan. Cei doi au devenit părinții unei fetițe superbe, pe nume Arya, în urmă cu cinci ani și jumătate.

Misty: „Credeam că am rămas însărcinată în pandemie”

Nu au avut nici până acum timp să facă nunta, deși Keo a cerut-o pe Misty de soție, în urmă cu cinci ani, de ziua ei. Acum, ei își mai doresc și un băiețel. Artista a tras speranțe că va rămâne, din nou, însărcinată în timpul pandemiei, însă minunea nu s-a întâmplat.

Un băiețel dacă ar fi, ne-am mai dori. Și-ar dori și Arya un frățior, dar dacă tot am stat acasă, pe pandemie, și nu s-a întâmplat?! Mi-e greu să-mi imaginez că o iau de la capăt! Dar, dacă se întâmplă o minune, e binevenit!”, ne-a povestit Misty.

Micuța Arya, probleme de sănătate

Până una alta, cei doi nu o scapă din ochi pe micuța Arya, care a avut și o serie de probleme de sănătate în ultima perioadă.

În primii doi ani de viață am protejat-o destul de mult, a venit pandemia și nu a răcit, că ne protejam. Dar, anul acesta, de la Revelion încoace, le-a făcut pe toate.

Câteva luni de zile a stat numai bolnavă. Și eu, care răceam odată la cinci ani, acum răcește ea, răcesc și eu! A slăbit sistemul imunitar!

Keo e foarte implicat, este extrem de grijuliu. Eu una eram mai relaxată, dar am preluat de la el niște angoase. Noi nu ne-am gândit că o să se întâmple așa repede să avem copil, a venit neașteptat, aveam examenele la facultate și ne-am dus cu grețuri, a fost dificil. M-am panicat!”, ne-a mai spus artista.

Keo, relație de 9 ani cu Andreea Bălan

Keo, pe numele lui real Cosmin Mustață, a avut în trecut o relație de notorietate cu Andreea Bălan. După aproape 9 ani de relație, cei doi au decis, însă, să o ia pe drumuri separate.

După despărțire, artistul a cunoscut-o pe Alexandra Pavel, pe numele ei de scenă „Misty”. Alexandra a activat în trecut în trupa Senzual, după care și-a început cariera solo sub acest nume, în 2011.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net