Alexandru Ciucu a dat-o uitării pe Alina Sorescu? A fost surprins în compania unei celebre vedete TV

Alexandru Ciucu pare să fi trecut detașat de despărțirea de Alina Sorescu. Cei doi au fost căsătoriți vreme de 12 ani, după care au decis să meargă pe drumuri separate. Creatorul de modă a fost surprins însă în compania unei femei, care nu este viitoarea fostă soție. 

Alexandru Ciucu / foto: Social media
Alexandru Ciucu / foto: Social media

Cu toate că sunt separați, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu încă se află în proces de divorț. Cei doi au împreună două fiicei, pe Raisa și Carolina, care se află în grija mamei lor. 

Alexandru Ciucu, surprins în compania unei vedete TV 

Recent, publicația CanCan l-a surprins pe creatorul de modă în aeroport, de unde a preluat-o pe Oana Vlădescu. Imaginile respective o înfățișează pe fosta co-prezentatoare în timp ce se urca în mașina bărbatului, pe bancheta din spate. 

Ulterior, s-ar fi îndreptat către locuința acestuia, vila din Pipera, alături de care a locuit cu Alina Sorescu. Sursa amintită mai precizează faptul că Oana Vlădescu rămas peste noapte în compania designerului, unde ar fi rămas peste noapte. Cu toate acestea, Alexandru Ciucu nu a dorit să comenteze imaginile care îl surprind în compania vedetei. 

În anul 2013, cei doi au mai fost surprinși într-un mall din București, în timp ce savurau o cafea. Acum doi ani în urmă, Oana Vlădescu anunța că este însărcinată și posta o imagine cu burtica de graviduță. 

Alina Sorescu: „Comunicăm ce ține de fetițe”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt despărțit / foto: Arhiva Click!
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt despărțit / foto: Arhiva Click!

Scandalul divorțului dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu țin ocupate primele pagini ale ziarelor. Cei doi au ajuns să-și vorbească doar prin prisma avocaților lor. 

„Nu a fost din partea lui o încercare de a încheia lucrurile amiabil, deși noi întâlniri amiabile am avut și după introducerea acțiunii, dar nu s-au concluzionat. Noi vorbim prin prisma avocaților, așa cum merge procesul mai departe. Comunicăm ce ține de fetițe, nu e vorba că nu se poate comunica. Vorbim despre activitatea fetelor, de program, cum venim, cum le luăm, lucruri minime”, a declarat Alina Sorescu la Xtra Night Show.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net