Claudia Ghițulescu, confesiune emoționantă. Pe cine se bazează în viață

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Claudia Ghițulescu (44 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de muzică populară de la noi din România! În ciuda faptului că în această perioadă a avut foarte multe cântări la nunți, botezuri și cumetrii, artista și-a făcut mereu timp să vină în casa lui Dumnezeu să vorbească cu El.

„Merg destul de des la Biserică și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot. Uneori merg și săptămânal, depinde și de program...cum pot. Merg la Liturghie, merg la Sfântul Maslu. Mă rog lui Dumnezeu de când mă știu iar de când mă știu mă rog să aibă grijă de mine. Îi spun de fiecare dată să îmi dea tot ce este de folos pentru mine, pentru că El știe cel mai bine ce este bine pentru mine”, ne-a spus Claudia Ghițulescu.

Vedeta ne-a explicat în detaliu tot ce credere ea despre divinitate:

„Suntem cu toții veniți pe acest Pământ prin voia lui Dumnezeu. Atâta timp cât te rogi la El, cât îl invoci pe Dumnezeu în tot ceea ce faci nu este nevoie să ceri ceva anume pentru că Dumnezeu îți dă tot ce îți este de folos. Credința este foarte importantă pentru că este felul în care ne raportăm la tot, la viață, la oameni, această vibrație a credinței ne ține lângă oameni. Dumnezue este peste tot! Credința este foarte importantă”, a declarat Claudia Ghițulescu pentru Click!

Imagine impecabilă

Vedeta este foarte atentă și la imaginea sa. Cântăreața nu spune „nu” intervențiilor non-invazive, ba chiar și-a făcut recent și interventie de blefaroplastie.

„La mine blefaroplastia a fost foarte importantă pentru vedere, îmi cădeau pleoapele și am făcut intervenția mai mult pentru sănătate. Am prins curaj acum și aș mai face și alte chestii, estetic vorbind, pentru că am văzut că este vizibil tot ce faci după o astfel de intervenție”, spunea artista recent pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin piersic facebook jpg
image
image
image
image
image
image
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
irinel columbeanu jpg
Justin, Hailey Bieber divorț jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
banner mihai albu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net