Claudia Ghițulescu și-a făcut blefaroplastie! “De la mama mea am învățat să am grijă de mine și să fiu cochetă! Ea mi-a dat curaj!”

#Exclusiv Click!

Claudia Ghițulescu (44 ani) este una dintre cele mai frumoase și apreciate cântărețe de muzică populară de la noi.

Artista este mereu cochetă și aranjată și și-a dorit să corecteze estetic un aspect care o deranja în ultima vreme așa că a apelat la o intreventie de blefaroplastie, o modalitate excelentă de a-ți reîmprospăta întreaga față.

Cântăreața de muzică populară se simte bine acum și s-a refăcut imediat după această intervenție.

„Astăzi (n.r.: ieri) mi-au scos firele și m-am vindecat a doua zi. Am carne bună, cum se zice. La mine blefaroplastia a fost foarte importantă pentru vedere, îmi cădeau pleoapele și am făcut intervenția mai mult pentru sănătate. Am prins curaj acum și aș mai face și alte chestii, estetic vorbind, pentru că am văzut că este vizibil tot ce faci după o astfel de intervenție. 

Procedura a durat aproximativ o oră, incluzând pregătirea pre-operatorie, anestezia locală și actul medical în sine și a decurs fără evenimente remarcabile. Există o perioadă de vindecare a plăgii, care durează aproximativ o săptămână, urmată de o perioadă de recuperare ce presupune protecția și îngrijirea cicatricilor: utilizarea de cremă cu factor de protecție (spf 50), în primul an, și aplicarea de cremă cicatrizanta în primele 3 luni. Și trebuie să evit expunerea directă la soare”, ne-a declarat Claudia Ghițulescu pentru Click!

Mama ei i-a dat curaj

Claudia Ghițulescu are o mamă  care a fost mereu cochetă și frumoasă și de la ființa care i-a dat viață a învățat că trebuie să se îngrijească și cât de important este să arate bine mereu așa că mama artistei a fost un adevărat exemplu pentru ea și un etalon al frumuseții.

„Doctorul care m-a operat, Firass Obeidat, lucrează la clinica lui Andrei Gregorian, dar este de la mine din Craiova, îl  cunosc pe tatăl lui, îi cunosc familia, am avut  încredere pentru că este prima dată când am făcut o astfel de inervenție. E un doctor foarte bun și  bineînțeles că asta m-a încurajat să merg să fac acesta intervenție. Sunt mulțumită de rezultat, am pleoapele mai ușoare, văd mai bine, conduc mai bine, chiar după câteva zile. În trei zile pur și simplu  nu am mai avut nimic și sunt mândră de mine că am avut acest curaj. Îi felicit din tot sufletul pe acești doctori pentru că eu fiind un pacient foarte fricos, au știut cum să mă încurajeze și să mă susțină pentru această operație.

De la mama mea am învățat să am grijă de mine și să fiu cochetă! Îi mulțumesc mamei mele că datorită ei sunt și eu așa! Să semăn cu mama mea, frumoasă și îngrijită. Și ea și-a făcut blefaro și ea mi-a dat curaj!”, a mai împărtășit cu noi, Claudia Ghițulescu.

image
image
image
image
image
image
FotoJet (12) jpg
FotoJet (9) jpg
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png