Mara Bănică, atac la adresa relației dintre Mike și Iulia Albu: „Cum să înduri așa ceva?”. Ce părere are acum despre fosta soție a lui Mihai Albu

Ultima actualizare:

Ultima apariție a Marei Bănică în emisiunea găzduită de Cătălin Măruță a fost marcată de un atac direct la adresa relației dintre Mike și Iulia Albu, concurenți în emisiunea „America Express". Criticile dure ale Marei au stârnit interesul publicului și au adus în prim-plan întrebări legate de dinamica cuplului format din celebrul critic de modă și iubitul său. 

Mara Bănică. Foto: arhiva.
Mara Bănică. Foto: arhiva.

Părerea Marei Bănică despre relația Iuliei Albu și a lui Mike

În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Mara Bănică a adus critici aspre la adresa comportamentului lui Mike și a relației sale cu Iulia Albu în timpul participării lor la „America Express". Ea a evidențiat situațiile stânjenitoare în care a fost plasată Iulia Albu de către partenerul ei și a exprimat dezaprobarea față de cum poate o femeie puternică să îndure umilințele la care a fost supusă.

Schimbarea de perspectivă asupra relației

Deși Iulia Albu și Mike au stârnit controverse și critici din partea fanilor emisiunii, declarațiile Marei Bănică au amplificat discuțiile în mediul online. Publicul a început să se întrebe dacă aceste observații ar putea avea un impact asupra relației lor sau dacă vor veni cu o reacție publică la acuzele lansate de Mara Bănică.

Mara Bănică: Nici ce îmi spun ăștia pe internet, că sunt Iulia Albu. Păi, în primul rând, eu nu am alături de mine un Mike, ferească bunul Dumnezeu. Ce? N-ai voie să te uiți la America Express?

Cătălin Măruță: Am prins, am prins.

Mara Bănică: Ferească Dumnezeu, ceva rău.

Cătălin Măruță: M-am uitat, de ce?

Mara Bănică: De ce? El e ceva rău! N-ai văzut nicio emisiune?

Cătălin Măruță: Am văzut, da de ce zici că e ceva rău? Ei stau împreună de mult timp, dar a fost el mai nervos atunci.

Mara Bănică: Știi că o privesc pe Iulia Albu cu alți ochi de atunci. Cum să înduri așa ceva? Ce femeie stăpână pe ea, puternică, poate să stea lângă un om care se comportă așa? E opinia mea, iartă-mă! Nu știu, să faci atâtea sacrificii doar să ai pe cineva, să știi că ești cu cineva? Atâta umilință și atâta… nu știu! Fiecare cu viața lui, dar atâta vreme cât ți-o expui la televizor, lasă-i pe alții să aibă păreri că de aia l-a arătat, nu?

Mike nu a rămas indiferent la criticile aduse pe parcursul difuzării show-ului de la Antena 1 și a ales să își ceară scuze public pentru comportamentul său în timpul emisiunii „America Express". El a recunoscut că a greșit și că nu își poate explica complet acțiunile, adăugând că nu merită empatia publicului. Această reacție a adus un element de introspecție în mediul online și a stârnit reacții diverse din partea fanilor și a publicului larg.

Despărțirea Iuliei Albu de Mike

Ulterior participării lor la "America Express", Iulia Albu a dezvăluit că s-a despărțit de Mike, argumentând că acesta a devenit agresiv verbal și că problemele lor existau deja înainte de a începe filmările pentru emisiunea de la Antena 1. Această dezvăluire a confirmat că relația lor a fost pusă la încercare și în afara ecranelor, alimentând și mai mult discuțiile în jurul acestui cuplu mediatizat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net