Cum arată Mara Bănică după ce a făcut proceduri estetice de 3.200 de euro, la Regele Liftingurilor: „Vineri îmi scoate firele”

#Exclusiv Click!

Mara Bănică întâmpină Paștele cu o nouă față! Vedeta a suferit o nouă intervenție, o blefaroplastie inferioară, și vineri merge să-și scoată firele. Am aflat cât anume a cheltuit fosta jurnalistă pe procedurile estetice, suferite în ultima vreme.

Mara Bănică (48 de ani) se reface văzând cu ochii după noua intervenție estetică suferită, zilele acestea. Vedeta va avea o față complet nouă până la Paște. A întinerit cu 10 ani, după ce a decis să-și facă un lifting facial. 

Fosta jurnalistă ne-a marturistit că a cheltuit 3.200 de euro pe intervențiile estetice. 

Mara Bănică: „Nu am vânătăi, nimic!”

„Am făcut o blefaroplastie inferioară, este ultima etapă a unui lifting. Procedura nu se putea face odată cu liftingul, a trebuit să aștept nu mai puțin de patru luni!

După șase luni, pot să spun că doctorul Ben Balazadeh e un profesionist desăvârșit, nu degeaba i se spune Regele liftingurilor. 

Sunt foarte bine, vineri îmi scoate firele. Nu am vânătăi, nimic! A durat o oră și jumătate intervenția și alte 30 de minute procedura de scoatere a cearcănelor. 

Mi-am ridicat și sprâncenele, Brow lift se cheama procedura. 3200 de euro m-au costat aceste proceduri la nivelul feței. Sunt foarte mulțumită!” a declarat Mara Bănică, pentru Click!

Mara Bănică mai are câteva intervenții estetice la activ, cea de implanturi mamare, o rinoplastie (n.r. modificarea nasului), fațetele dentare și și-a pus și acid hialuronic în buze.

Click! spune 

Mara Bănică este o femeie împlinită pe plan personal. Jurnalista a devenit mamă pentru a doua oară, în februarie 2022, când a adus-o pe lume pe micuța Donca Maria, rodul dragostei dintre ea și noul ei soț. Jurnalista s-a căsătorit cu tatăl fetiței sale, dar niciodată nu a publicat vreo poză cu chipul lui, acesta nedorind să devină persoană publică. Despre soțul Marei Banica se știe că acesta ar conduce o multinațională în Germania, fiind mai mereu plecat. Mara și logodnicul ei s-au cununat religios, pe 15 iunie 2021. 

„Soțul meu acum este în România, de când s-a născut Donca (n.r. – fiica lor). Ei au posibilitatea, în Germania, să-și ia an sabatic, nouă luni de fapt. Încă nu și-a luat, dar a întrerupt jobul. Nu știu când se va întoarce în Germania, eu mi-aș dori să nu se mai întoarcă.

Dar din păcate, deși e țara lui, e dezamăgit. Nu înțelege de ce normalitatea din afară, aici trebuie să fie ocolită. E greu, după 30 de ani de Germania sau orice altă țară civilizată, în care ai făcut ceva, să ajungi într-o companie nemțească, să faci o facultate acolo.

Pe de altă parte, acasă, pentru el, acum suntem noi. Nu știu ce va fi, eu în Germania ce Dumnezeu să fac?! Pot să mă plimb, nu-i atât de departe”, a povestit Mara Bănică, în cadrul podcastului „Vorba lui Jorge”

Jurnalista mai are un băiat, Dima, în vârstă de 13 ani, dintr-o relație anterioară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
image png
image png
index (24) jpg
image png
banner catalin botezatu png
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
heidi klum cannes2024 profimedia jpg
Trupa Axxa a rămas fără Mihai Onilă
image
actualitate.net
image
actualitate.net