Cât a plătit Elena Merișoreanu pe operația estetică la ochi. A vrut neapărat să arate mai tânără!

Elena Merișoreanu, la vârsta de 77 de ani, a făcut o nouă intervenție estetică pentru a-și menține aspectul tânăr și proaspăt. Cântăreața de muzică populară a optat de această dată pentru o blefaroplastie, o procedură chirurgicală menită să corecteze pleoapele căzute. Cu toate că este o practică obișnuită pentru ea, Elena Merișoreanu nu ezită să împărtășească deschis despre intervențiile estetice pe care le-a ales pentru a-și păstra strălucirea și vitalitatea. 

Elena Merișoreanu. Foto: arhiva.
Elena Merișoreanu. Foto: arhiva.

Prețul transformării: 765 de euro

Elena Merișoreanu a recurs la o clinică din București pentru a-și îndeplini dorința de a avea pleoape mai tinere și ridicate. Investiția în această nouă transformare a fost de 765 de euro, iar artista a beneficiat de o reducere oferită de clinica respectivă. Procedura de blefaroplastie a fost descrisă ca fiind ușoară, dar Elena a necesitat o perioadă de recuperare, și a avut câteva zile umflături și vânătăi în zona ochilor.

Elena Merișoreanu nu este la prima ei experiență cu intervențiile estetice. De-a lungul timpului, artista a experimentat cu injecții de botox, acid hialuronic și fire pentru lifting facial. Ea a recunoscut că aceste proceduri au devenit parte integrantă a rutinei sale de îngrijire și menținere a tinereții.

Motivele din spatele deciziei

image

Motivațiile care stau în spatele alegerilor estetice ale Elenei Merișoreanu sunt sincere și la vedere. Ea afirmă că dorința de a-și corecta pleoapele căzute a venit din nevoia de a se simți mai confortabil în timpul machiajului și pentru a evita aspectul de "pleoapă lăsată peste ochi". Artista a subliniat că intervenția a fost rapidă, nedureroasă și că a avut loc cu ajutorul laserului.

Remarcabilă prin deschiderea și lejeritatea cu care vorbește despre alegerile sale estetice, Elena Merișoreanu consideră că intervențiile sunt justificate, mai ales că își dorește să rămână aranjată și în fața publicului. Recunoaște că slăbirea sa recentă a necesitat ajustări la nivelul sprâncenelor și că aceasta este doar o altă etapă din procesul său de îngrijire personală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net