Elena Merișoreanu, pe mâna medicilor esteticieni. Ce intervenție estetică și-a făcut: „Când mai merg acolo îmi mai pun botox”

#Exclusiv Click!

Elena Merișoreanu (77 de ani) este conștientă de faptul că atunci când apare în fața fanilor la un concert, sau în fața camerelor de filmat, trebuie să arate impecabil. Așa că artista, s-a împrietenit, de ani buni, cu acul medicului estetician. Prin urmare, recent, interpreta de muzică popularî a trecut printr-o intervenție de înfrumusețare și anume cea de blefaroplastie superioară (ridicarea pleoapelor superioare – n.r).

„Da, este adevărat, mi-am făcut o intervenție de înfrumusețare. Inițial m-am dus acolo (la cabinet – n.r) pentru că aveam un punct de grăsime pe pleoapă și așa am ajuns să fac acea intervenție. Mi se lăsau pleoapele și nu vedeam bine. Nu a fost nimic dureros. Am simțit doar o înțepătură și atât. Intervenția a durat în jur de 10/ 15 minute și a fost totul foarte bine. Când mai merg acolo îmi mai pun botox pentru riduri, în rest nimic. De umblat la buze, nu umblu deloc”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru Click!

Următoarea intervenție

Cântăreața ne-a mai dezvăluit și ce altă intervenție estetică vrea să își mai facă:

„Vreau în viitorul apropiat să îmi bag niște fire pentru ridicarea pomeților și a gușei. Acum să vedem ce și cum, pentru că am spectacole și nu prea pot acum, dar o am în plan. Am mai avut așa ceva și am fost foarte mulțumită. Intervenția m-a ținut un an și jumătate și chiar s-a văzut foarte bine”, ne-a mai mărturisit aceasta.

Click! spune

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară de la noi. A debutat pe scenă de la 16 ani. Artista s-a născut pe 5 noiembrie 1948, în satul Paroșeni, orașul Vulcan, din județul Hunedoara. A visat de mică să ajungă o mare vedetă, deși acasă nu avea nici lumină electrică, și nici radio. Tatăl artistei cânta la fluier şi de la el a învăţat multe melodii, iar mama şi sora ei cântau și ele atât la lucrul de la câmp, cât şi pe la petreceri familiale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net