Ce a spus Elena Merișoreanu despre Andreea Raicu. „Păcat că i-a trecut tinerețea și frumusețea începe să pălească și..."

Ultima actualizare:

Elena Merișoreanu, cunoscută artistă de muzică populară, și-a exprimat părerea cu privire la viața sentimentală a unor personalități din showbiz, aducând în discuție situația Andreei Raicu.

Elena Merișoreanu. Foto: arhiva.
Elena Merișoreanu. Foto: arhiva.

Ce a spus Elena Merișoreanu despre Andreea Raicu

Merișoreanu a evidențiat faptul că, în ciuda frumuseții și inteligenței acesteia, Andreea Raicu nu a avut încă noroc în dragoste, iar regretul pentru trecerea timpului începe să se simtă.

Andreea Raicu este o femeie foarte frumoasă, deșteaptă și cu toate calitățile pe care le are, dar păcat că i-a trecut tinerețea și frumusețea începe să pălească. De atâtea ori mi-am pus întrebarea: 'această femeie nu a avut noroc', sau poate a dat cu piciorul la noroc, despre asta nu pot să mă pronunț, nu fac parte din anturajul ei", a declarat Merișoreanu pentru Viva!.

Cum trebuie să fie cel care își dorește să fie iubitul Andreei Raicu

Andreea Raicu. Foto: arhiva.
Andreea Raicu. Foto: arhiva.

Andreea Raicu, în vârstă de 46 de ani, a vorbit deschis pe site-ul său despre căutarea jumătății și relațiile sale. Ea își exprima dorința de a avea un partener care să aducă plus valoare vieții sale și să facă această experiență și mai frumoasă.

Nu mai sunt dispusă să mă pierd pe mine că să nu îl pierd pe celălalt”, a spus Andreea Raicu.
Vedeta a recunoscut totuși că și-ar dori un iubit.  „Ce m-ar face să îmi schimb alegerea? Un om care să aducă plus valoare vieții mele, să o facă mai frumoasă decât este deja. ATENȚIE: nu să o facă frumoasă sau să îmi aducă fericirea pe care eu nu mi-o pot da. Un partener, nu un copil pe care trebuie să îl îngrijesc, să îl salvez, să îl fac bine. Mi-a luat mult timp, dar am învățat să nu mă mai pun în pozițiile de salvatoare, terapeută, asistență sau mămică veșnic all accepting, pe care le-am exersat ani la rândul”, a adăugat Andreea Raicu.  

Cu o căsnicie fericită de zeci de ani, Elena Merișoreanu reprezintă un exemplu de stabilitate în viața sentimentală. În timp ce unele personalități din showbiz se confruntă cu provocări în dragoste, altele găsesc fericirea în parteneriatele lor de durată. Este important să privim aceste aspecte cu înțelegere și respect pentru alegerile fiecărui individ în ceea ce privește viața personală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net