Elena Merișoreanu e străbunică. Nepoata ei a născut. Primele poze cu bebelușul: „E tare frumos!”

#Exclusiv Click!

Elena Merișoreanu (76 de ani) e în culmea fericirii! Îndrăgita cântăreață de muzică populară a devenit, în urmă cu doar câteva zile, străbunică! Merișor a sărit în sus de bucurie, atunci când și-a strâns în brațe primul strănepot.

Elena Merișoreanu este străbunică la 76 de ani! Beatrice Păun, nepoata ei preferată, a născut, zilele trecute, un bebeluș perfect sănătos.

Beatrice Păun (27 de ani) a născut prin cezariană un băiat care a primit nota 10 la naștere. Străbunica Merișor a așteptat, cu sufletul la gură, la maternitate, ca nepoata să iasă cu bine din sala de nașteri. A lăcrimat când și-a văzut strănepotul!

Elena Merișoreanu :„ Nu mă așteptam să ajung să-mi văd și strănepotul" 

L-am văzut atunci când l-au scos din sală. Acum e acasă, e foarte bine bebelușul! Este tare frumos, semănă cu nepoată-mea. Nu mă așteptam să ajung să-mi văd și strănepotul”, a declarat Elena Merișoreanu, emoționată, pentru Click!

Strănepotul Elenei Merișoreanu se numește Anthony Cristofor, el primind acest nume după ce mama lui s-a rugat la Sfântul Anton cel Mare pentru a rămâne însărcinată. Beatrice l-a cunoscut pe iubitul și tatăl copilului de mai bine 5 ani.

Botezul micuțului va avea loc peste trei luni, iar Elena Merișoreanu se pregătește să cânte la petrecere în cinstea primului ei strănepot.

Beatrice a ascuns sarcina de familie

Elena Merișoreanu a fost uimită din cale afară, atunci când nepoata ei Beatrice ales să-i ascundă sarcina atât de mult timp. Cele două au fost împreună în Anglia, la câteva spectacole, chiar de Ziua României.

Acolo, tinerei, care era deja însărcinată în vreo trei luni, i s-a făcut brusc rău. Nu i-a spus, însă, bunicii, că este gravidă, pentru că vrut să fie sigură că sarcina va decurge în parametrii optimi.

Nepoata Elenei Merișoreanu, este copia din tinerețe a artistei, fiind flebețea ei.

Aveam 8 ani când am intrat la Agenţia de modele Costin Mărculescu. Din păcate, nu am voce ca bunica, dar pot spune că mi-a plăcut muzica populară. Nu am moştenit-o pe mamaie. Mai am timp să mă fac actriţă sau vedetă tv”, a povestit Beatrice, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net