Merișoreanu a început să meargă fără cârje, după operația la picior! „Revin pe scenă, nu mă las!”

#Exclusiv Click!

Elena Merișoreanu răsuflă, în sfârșit, ușurată! A scăpat de ce a fost mai greu. Solista de muzică populară a stat aproape trei luni în casă, pentru a se reface în urma operației suferite la cel de-al doilea picior. Abia acum a început să se deplaseze fără ajutorul cârjelor, doar sprijinindu-se într-un baston.

Au fost trei luni de chin pentru Elena Merișoreanu! Solista s-a operat și la cel de al doilea picior, anul trecut, chiar înainte de Crăciun, pentru a scăpa de dureri.

Artista a avut, inițial, mari probleme cu genunchiul stâng și a fost nevoită să recurgă la o intervenție chirugicală la Spitalul Foișor, în urma căreia a constatat că a scăpat total de durerile atroce, pe care nu le putea potoli nici cu injecțiile în genunchi.

După intervenția de la piciorul stâng, Merișoreanu a decis să se opereze și la genunchiul drept, mai ales că începuse să resimtă dureri mari și la acesta. S-a internat în spital chiar înainte de Crăciun, după care au urmat trei luni de recuperare la domiciliu.

Elena Merișoreanu: „Săptămâna viitoare merg la ultimul control!”

Săptămâna viitoare e gata, scap de cârje, de tot, este ultimul control la care merg! Apoi, revin pe scenă! Nu mă las deloc! Mă simt foarte bine! Am început deja să merg fără cârje, doar în baston. Trei luni a trebuit să stau acasă, ca să mă recuperez cum trebuie. Nu e o operație deloc ușoară!

Eu îmi operasem primul picior și am văzut că-mi este foarte bine. Nu mai făceam față doar cu injecțiile în genunchi, așa că am decis să-l operez și pe cel de-al doilea, ca să scap de dureri pentru totdeauna”, ne-a mărturisit Elena Merișoreanu.

Constantin Enceanu a avut și el probleme mari cu picioarele Sursa: Click!
Constantin Enceanu a avut și el probleme mari cu picioarele Sursa: Click!

„S-a operat și Enceanu la picior, la același doctor!”

Solista și-a dus și alți colegi, aflați în aceeași situație cu picioarele, la același medic pentru a se opera.

Eu și Constantin Enceanu ne-am operat la același medic, Stoica de la Spitalul Foișor. E extraordinar. Am o proteză la picior, am stat șapte zile în spital. După operație, îți ia cu mâna durerea. Mă simt ca un fulg acum!”, ne-a mai spus solista de muzică populară.

Pe parcursul celor trei luni de recuperare, cântăreața a avut un real sprijin din partea soțului său, fostul colonel Viorel Croitoru, care s-a apucat de gătit în locul ei.

Noroc cu bărbată-miu că a stat cu mine în astea aproape trei luni cât nu am putut să fac mai nimic. El mi-a făcut și de mâncare în perioada asta, a început să se priceapă, nu glumă, la bucătărie. Eu am stat mai mult în vârful patului!”, a adăugat îndrăgita solistă.

Elena Merișoreanu a împlinit în luna noiembrie, anul trecut, 75 de ani. Este una dintre cele mai îndrăgite și mai apreciate interprete de muzică populară de la noi. Solista a aniversat, anul trecut, în octombrie nu mai puțin de 50 de ani de căsnicie, alături de soțul ei, fostul colonel Viorel Croitoru.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net