Merișoreanu și-a numărat operațiile estetice! „Mai un botox, mai un sân, mai o ... ”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Elena Merișoreanu a pierdut numărul intervențiilor estetice! Cântăreața intrat în reparații capitale, mai ales că este și vârsta! Zilele acestea, artista a împlinit 75 de de ani și recunoaște că, în ultima vreme, a apelat din greu la o serie de retușuri la medicul estetician!

Elena Merișoreanu este adepta intervențiilor estetice. Doar să arate bine, asta contează!
Elena Merișoreanu este adepta intervențiilor estetice. Doar să arate bine, asta contează!

Elena Merișoreanu nu se sfiește să recunoască faptul că medicul estetician este prietenul ei, în ultima perioadă! Artista a enumerat intervențiile de ordin estetic la care a apelat până la onorabila vârstă de 75 de ani! Botox, acid hialuronic, fire în bărbie și lifting! Artista le-a încercat pe toate!

Citește și: Elena Merișoreanu, intervenție estetică cu rezultate remarcabile: «Suferă baba la frumusețe»

Elena Merișoreanu: „Eu îmi fac intervenții estetice în fiecare an!”

Eu îmi fac intervenții de astea estetice în fiecare an, dar nu mă operez. Uite, tocmai mi-am băgat niște botox în frunte și mi-a băgat și niște fire în obraz să mai ridice, nițel fața! Operații nu fac, mă pregătesc acum de altă operație, de cea la picior”, a dezvăluit artista, pentru Click!

Elena Merișoreanu a avut mari probleme cu genunchii în ultimii ani. Din cauza statului în picioare pe la concerte, artista nici nu mai putea să mai meargă, căci avea dureri înfiorătoare.

A făcut mii de injecții în genunchi, dar degeaba, așa că a ajuns să se opereze la unul dintre picioare. Acum se simte ca un fulg pe scenă și vrea să facă aceeași intervenție și la celălalt picior.

Vezi și: Scandal între doamnele muzicii românești! Maria Dragomiroiu si Elena Merișoreanu își aruncă vorbe dure

Pe celălalt, unde deja m-am operat, nici nu simt că-l am. Dar îl folosesc pe ăsta operat săracul mai mult și simt că nu e bine!Urmează operația la picior să o fac luna viitoare. Tot timpul zic luna viitoare și mai intervine câte ceva!

Așa că nu știu dacă am terminat-o cu operațiile! În primul rând că mulțumesc lui Dumnezeu pentru vârsta, asta, pe mine m-a iubit Dumnezeu și publicul!

S-au dus foarte mulți din colegii mei anul ăsta. Mă gândesc tot timpul la ei! A fost un an negru pentru noi!”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru Click!

Elena Merișoreanu a fost tot timpul în pas cu moda, în ce privește tratamentele revoluţionare de întinerire. Cântăreața a început cu retușurile de ordin estetic încă de pe acum 20 de ani.

A fost „coruptă” chiar de colegele sale de breaslă, Irina Loghin şi de Nicoleta Voica, pe când se aflau toate trei într-un turneu în California. Atunci, cele trei soliste au cheltuit nu mai puțin de 200 de dolari pe tatuaje. Elena Merișoareanu și-a tatuat atunci sprâncenele, însă intervenția nu a fost nici pe departe o reușită.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!