Elena Merișoreanu, intervenție estetică cu rezultate remarcabile: «Suferă baba la frumusețe»

Ultima actualizare:

Elena Merișoreanu, 75 de ani, a recurs la o intervenție estetică destul de complexă, menită să îi confere un aspect mai tânăr. Artistei îi place să aibă grijă de imaginea ei, așa că nu a ezitat să apeleze la ajutorul medicilor pentru a arăta cât mai bine în fața publicului. 

Elena Merișoreanu, intervenție estetică cu rezultate remarcabile
Elena Merișoreanu, intervenție estetică cu rezultate remarcabile

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai renumite artiste de muzică folclorică din România, iar publicul continuă să o îndrăgească datorită talentului ei și a prezenței scenice inconfundabile. Artista și-a dorit totuși să facă câteva retușuri în ceea ce privește look-ul, iar de această dată a dorit ca schimbarea să fie una vizibilă.

Citește și: Scandal între doamnele muzicii românești! Maria Dragomiroiu si Elena Merișoreanu își aruncă vorbe dure

Elena Merișoreanu a dorit să arate mai tânără, iar acest fapt nu este de blamat, având în vedere că se află în continuare în lumina reflectoarelor într-o eră în care aspectul fizic este foarte important. 

Artista s-a lăsat pe mâna medicului estetician pentru un lifting facial cu fire resorbabile, o intervenție care deși nu este complicată sau dureroasă, are rezultate remarcabile. Elena Merișoreanu s-a declarat foarte mulțumită, mai ales că ameliorat un detaliu care o deranja în special, și anume surplusul de piele din zona gâtului. 

"A fost extraordinar, nu se vede, e ceva superb. Se fac altele la 20 de ani și să nu mă fac eu, trecută de 70 de ani. Nu am avut dureri, au o cremă anestezică, nu m-a durut deloc. Vreau să spun că eu nu știu ce e aia frică, simți doar o înțepătură, dar știi cum e, suferă baba la frumusețe. A fost foarte bine, mi-a plăcut.

Firele alea ridică partea de la gușă, eu operații estetice nu fac, botox în buze în niciun caz că sunt buzată din naștere. Mi-am făcut la colțurile gurii, mi-am făcut la frunte și acesta cu firele.", a mărturisit artista pentru SpyNews

Elena Merișoreanu: «Multe colege de-ale mele și-au făcut operații»

Elena Merișoreanu a dezvăluit și care este ritualul ei de frumusețe și a declarat că folosește cu sfințenie o cremă de față românească de la vârsta de 16 ani. Cântăreața a menționat că și alte colege de breaslă apelează la intervenții estetice dar nu vor să vorbească despre acest subiect. 

«Eu de când mă știu, de când am venit în București, la 16 ani, mă dau cu cremă românească pe față. Orice altă cremă aș pune sunt alergică, mi se fac bube. De crema asta românească nu m-am dezlipit de atâția ani, toți îmi zic că am un ten foarte frumos. În general foarte multe colege de-ale mele și-au făcut operații, nu așa, dar nu vor să spună.», a mai adăugat Elena Merișoreanu pentru sursa menționată. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net