Scandal între doamnele muzicii românești! Maria Dragomiroiu si Elena Merișoreanu își aruncă vorbe dure

De un an de zile mocnește scandalul între Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu! Cele două cântărețe, doamne ale muzicii populare românești, nu contenesc să-și arunce vorbe grele prin emisiuni televizate, căci față în față nu prea s-au mai întâlnit!

Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu au devenit din prietene dușmance de moarte Sursa: Click!
Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu au devenit din prietene dușmance de moarte Sursa: Click!

Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu sunt, de un an, la cuțite. Solista cu părul lung de un metru a pus din nou paie pe foc, zilele trecute, când a mai aruncat nescaiva vorbe ocară la adresa colegei de breaslă, în spațiul public.

Scandalul dintre Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu s-a declanșat anul trecut, în forță, la emisiunea lui Cătălin Măruţă, de la Pro TV. Invitată la Rubrica sosurile iuți, Maria Dragomiroiu a spus despre Elena Merişoreanu că este: mincinoasă, răutăcioasă şi invidioasă.

Din păcate, așa este: mincinoasă, răutăcioasă si invidioasă. Dacă așa i-a fost dat să trăiască pe acest pământ, probabil nu vrea să fie așa, dar nu poate să se abțină. Îmi pare rău pentru ea, nu sunt supărată, dar sunt convinsă că nu poate să fie fericită. Să minți, să creezi o poveste și s-o crezi și tu, înseamnă că ești tare”, a spus Maria Dragomiroiu, la testul cu sosuri picante, din cadrul emisiunii „La Maruță”.

De atunci, între cele două s-a pornit „măcelul”, cel puțin la nivelul declarațiilor, care au fost cât se poate de acide de ambele părți. Cele două artiste nu au reușit să îngroape securea războiului nici până acum, dovadă stând noul atac al Mariei Dragomiroiu, de zilele trecute, din emisiunea lui Denise Rifai, unde olteanca și-a pus, iar, la colț adversara!

„Minciuna este o boală!”

La întrebarea “Este Elena Merișoreanu invidioasă pe dumneavoastră?”, Maria Dragomiroiu a dat un răspuns cât se poate de acid!

Eu am spus că minte, minciuna este o boală! Sunt oameni care mint și în jurul acestei minciuni fabulează și fac o poveste. Îmi pare foarte rău, eu chiar am apreciat-o, a fost și la nunta mea, mi-a pus mulți bani pe masă.

De ce să fiu invidioasă? Doamne ferește! Nici ea nu are de ce. Mi-e și greu să spun mincinoasă, are o vârstă, e mai mare cu vreo opt ani, și mă jenez să spun asta”, a declarat Maria Dragomiroiu, la emisunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Elena Merişoreanu a răbufnit! „L-a despărțit pe Bebe de nevastă-sa și de copil!”

De cealaltă parte, Elena Merișoreanu nu a tăcut nici ea! Cântăreaţa a acuzat-o, la rândul ei, pe Maria Dragomiroiu că l-a despărțit pe actualul ei soț de familie.

Vai de capul meu, hai să spun ce știu si eu! Atunci când a plecat de la primul bărbat, a venit la mine acasă și la soțul meu să-i păstram niște lucruri. Eu n-am niciun motiv să fiu invidioasă pe ea, să spun de ce: eu, de la 16 ani, am fost angajată la cel mai mare ansamblu, Rapsodia Română! Am premii internaționale, am lucrat cu profesioniști. Ea a despărțit un bărbat de femeie și de un copil, i-a luat bărbatul femeii!

Din punct de vedere profesional, n-am nicio invidie pe ea. Eu am ajuns acolo prin muncă, respect față de oameni, așa am rezistat atâția ani la Rapsodia Română. N-am niciun motiv să fiu invidioasă pe ea, i-am cantat și la nuntă, am fost la petreceri împreună.

De ce să fiu invidioasă pe ea, că l-a despărțit pe Bebe (n.r. soțul Mariei Dragomiroiu) de nevastă-sa și de copil? Și când a murit băiatul lui Bebe, ei se distrau în America. Eu n-am despărțit pe nimeni, am o căsătorie cu bune și cu rele, neîntreruptă!, a declarat furioasă Elena Merișoreanu, potrivit Star Popular.

Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu au fost prietene la cataramă și confidente de suflet ani buni la rând. Tensiunile și frecușurile dintre cele două artiste au apărut încă din 2019, când Elena Merișoreanu i-a atras atenția colegei de breaslă să nu se mai vaite că nu are bani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net