Scandal între Maria Dragomiroiu și fratele Mădălinei Manole: „Să spun să-i fie rușine? Mi-e greață!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Marian Manole( 45 de ani), fratele regretatei soliste Mădălina Manole, a luat atitudine, după ce Maria Dragomiroiu a vorbit despre sora sa, în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai, la Kanal D. Artista, care a fost prietena cea mai bună a Mădălinei, a dezvăluit că aceasta credea ce este urmărită de un blestem din familie și că ar fi știut că o să moară. Cântăreața de muzică populară a incriminat și familia celebrei „fete cu părul de foc” că nu i-ar fi sărit în ajutor la timp pentru a evita tragedia.

Marian, fratele Mădălinei Manole, își plânge și acum sora Sursa: Facebook
Marian, fratele Mădălinei Manole, își plânge și acum sora Sursa: Facebook

Maria Dragomiroiu, dezvăluiri incredibile, la 12 ani de la moartea Mădălinei Manole.

Invitată în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai, Maria Dragomiroiu, care a fost prietena cea mai bună Mădălinei Manole, a vorbit despre moartea regretatei artiste, subliniind că „fata cu părul de foc” ar fi fost o fire depresivă.

Citește și: Video cu mormântul Mădălinei Manole, la 12 ani de la moartea sa: „Puiucule, vino și cu noua ta soție!”

Cântăreața de muzică populară a învinuit și familia Mădălinei Manole pentru ce s-a întâmplat, despre care a spus că ar fi știut cu ce se probleme emoționale se confrunta regretata artistă.

Maria Dragomiroiu: „Spunea că asupra familiei ei apasă un blestem și că s-ar putea să moară tânără…”

Artista a făcut mărturisiri emoționante în emisiunea lui Denise Rifai. Pentru Maria Dragomiroiu, Mădălina Manole a fost mai mult decât o colegă de scenă.

Iată și: Cel mai înfocat fan al Mădălinei Manole, mesaj dureros la 12 ani de la moartea artistei

Îmi pare rău că a plecat așa. A fost sora mea mai mică, ne-am spus și bune, și rele. Am învățat una de la alta, Mădălina a însemnat mult. A acceptat și sfaturile mele. Ea a fost o fire depresivă. Era exigentă cu ea, își iubea enorm familia, dar sunt convinsă că ceva a canalizat-o spre acest destin. Ea simțea că ceva…

Ea spunea că asupra familiei ei apasă un blestem, că s-ar putea să moară tânără. Nimeni n-a fost lângă ea. Mama era departe, se recăsătorise, iar omul de lângă ea nu a iubit-o destul încât să o salveze.”, a declarat Maria Dragomiroiu, în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

Din păcate: Îți dau lacrimile! Dan Negru, mesaj cu încărcătură emoțională pentru Petru, fiul Mădălinei Manole!

Marian Manole reacționează după declarațiile Mariei Dragomiroiu: „E dezamăgitor pentru familia mea!”

Fratele Mădălinei s-a supărat după ce a ascultat declarațiile Mariei Dragomiroiu, mai ales că mărturiile artistei au fost făcute după 12 ani de la trecerea în neființă a surorii lui. Acesta i-a transmis un mesaj dur, prin intermediul Click!, reputatei cântărețe de muzică populară, care a declarat că a fost ca o soră pentru Mădălina.

Mai vezi și: Fratele Mădălinei Manole, scene sfâșietoare la mormântul solistei: “În 11 ani s-au uscat lacrimile, au secat”

Înțeleg că niciodată nu s-a implicat ca să spună contrariul, pentru că ar fi fost dată în judecată! Dar să vină acum, după 12 ani, și să spună public, într-o emisiune, ce a spus e dezamăgitor pentru familia mea!

Să spun să-i fie rușine? Nu! Am respectat-o și pe ea, și pe soțul ei, pentru că i-am cunoscut personal cu ani în urmă, când trăia sora mea, dar nu așa o respectă pe «sora»ei! Mi se face greață când mă uit la emisiune!”, a declarat Marian Manole, în exclusivitate, pentru Click!

Marian Manole, declarații dure: „Distinsa artistă trebuia să tacă!”

Cea mai bună prietenă a Mădălinei Manole a spus despre ea lucruri urâte! Distinsa artistă trebuia să tacă! Cea mai bună prietenă o scoate sinucigașă acum, după 12 ani!

Ferește-mă, Doamne, de prieteni, că de dușmani mă feresc singur! E o vorbă... Erau împreună în turnee în țară și în afară de mulți ani! Nu avea voie să spună lucrurile astea despre Mădălina, dacă chiar a prețuit-o!”, a conchis Marian Manole, pentru Click!.

Madalina Manole s-a stins din viață pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care ar fi trebuit să împlinească 43 de ani. Moartea regretatei artiste rămâne, totuși, o controversă până în ziua de azi, asta după ce mai mai multe persoane, chiar și familia de la Pitești, au declarat că artista ar fi fost omorâtă. De altfel, ancheta s-a dus peste hotare, ajungând chiar la un fost un expert FBI.

Vezi și: Fratele Mădălinei Manole îl așteaptă pe Petru Mircea la tribunal. «Ea e un sac de oase în pământ și el un parazit»

Fostu criminalist FBI: „Asta nu este o sinucidere, asta este o crimă!”

Pete Klismet, fost criminalist FBI, în prezent autor al celebrei triologii „FBI Diary”, a făcut declarații despre cazul Mădălinei Manole.

 Mai urmărește și: Fratele Mădălinei Manole, dat în judecată de soțul regretatei cântărețe! Ce îi cere Petru Mircea

„Mădălina e un fel de Madonna sau Lady Gaga! Atât de populară era în România! Ea era căsătorită, avea un copil şi a fost găsită într-o dimineaţă după ce s-a sinucis prin ingerarea unei cantităţi mari de otravă extrem de toxică.

Cantitatea pe care a băut-o ar fi probabil suficient de mare încât să ucidă 3 sau 4 elefanţi. Am primit informaţii despre acest caz, raportul de la autopsie, imagini cu locul faptei. Poliţia a vorbit imediat despre o sinucidere. Asta nu este o sinucidere, asta este o crimă!

Fie că vă convine sau nu, asta este! Iar acestea sunt dovezile pe care le aduc în sprijinul afirmaţiei mele!  Voi puteţi să redeschideţi şi să anchetaţi din nou cazul, eu nu sunt un poliţist şi cu siguranţă nu am nicio autoritate în România, aşa că nu vă pot spune să o faceţi.

Asta e ce am descoperit eu, asta este CV-ul meu, de aici vă ocupaţi voi”, a declarat Pete Klismet la show-ul „Karas on Crime”.

Ancheta din România a stabilit sinuciderea!

Până la urmă, autoritățile române au ajuns la concluzia că artista s-ar fi sinucis, după ce ar fi ingerat o substanță chimică numită furadan. Mădălina Manole nu a fost la prima tentativă se suicid, ajungând în spital cu ceva timp înainte tot din dorința de a-și pune capăt zilelor, însă fusese salvată. Ulterior, nimeni nu a mai putut face nimic.

Familia Manole l-a acuzat, la momentul tragediei, pe Petru Mircea, soțul Mădălinei, că ar fi fost vinovat de depresia care a împins-o pe cântăreață să recurgă la acest gest extrem.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net