Video cu mormântul Mădălinei Manole, la 12 ani de la moartea sa: „Puiucule, vino și cu noua ta soție!”

Ultima actualizare:

Astăzi se împlinesc 12 ani de când “Fata cu părul de foc” a trecut în neființă. Marian, fratele Mădălinei Manole, își strigă și acum, ca în fiecare an, neputincios disperarea la mormânt! Click! are imagini de la cimitirul Bolovani, din Ploiești, acolo unde este îngropată artista.

image png

Citește și: Fiul Mădălinei Manole a împlinit 13 ani! Mesajul dureros al lui Mircea Manole

Marian Manole: „Puiucule, vino și cu noua ta soție!”

12 ani au trecut de la dispariția tragică a “Fetei cu parul de foc!”. Mădălina Manole a trecut în neființă chiar de ziua ei de naștere, pe 14 iulie. În urma ei au rămas regrete, lacrimi amare, dar și multe semne de întrebare legate de controversata ei sinucidere.

Fratele artistei, Marian Manole, a fost azi mai trist ca niciodată. Bărbatul și-a pierdut pe rând familia, mai întâi sora cea dragă, apoi mama și tatăl. Marian Manole o plânge pe Mădălina cu lacrimi amare, mai ales că are și acum suspiciuni în privința morții “fetei cu parul de foc”. Acesta l-a acuzat de nenumărate ori pe soțul Mădălinei, Petru Mircea, că ar fi cauzat moartea surorii sale, împingând-o la suicid.

Iată și: Fratele Mădălinei Manole îl așteaptă pe Petru Mircea la tribunal. «Ea e un sac de oase în pământ și el un parazit»

Marian Manole a fost la mormântul Mădălinei ca să o comemoreze și i-a adresat o invitație și lui Petru Mircea să vină la cimitir cu “actuala soție”.

„Eu și fiul meu vom merge la mormânt, probabil că și soțul ei, însoțit de prietenul lui, câțiva fani, nu știu...”, a declarat fratele regretatei soliste, astăzi, chiar înainte de a merge să-și plângă sora la cimitir.

Mai citește și: Fratele Mădălinei Manole, parastas pentru soră, mamă și tată, într-o singură zi. Declarații sfâșietoare

Mesajul lui Marian Manole, ultimul rămas în viață din familia Manole, e sfâșietor. „Criminalii sunt pe pământ! Avea un băiețel de un an și o lună! Cam 10 luni de căsnicie! Nu 10 ani, 10 luni! 10 luni de căsnicie cu noul "suflet pereche"! Azi e 13 iulie! Acum 12 ani, în ziua asta, mai trăia! Vorbea cu noi, familia ei de la Ploiesti, la telefon!

Își făcea planuri de vacanță pentru luna august! Voia să mergem cu băieții noștri la mare, în Bulgaria, la Nisipurile de Aur! Râdea, era așa cum era ea mereu, tonică, plină de poante și cu tonus bun!

Trebuie să vezi și: EXCLUSIV Marian Manole: «Am trăit clipe minunate alături de Mădălina!». Poze rare de familie

S-a întâmplat în doar câteva ore, după miezul nopții nu a vrut să mai trăiască! Toate planurile noastre de viitor, dar și de venirea noastră acolo, a doua zi, pe 14 iulie, cu ocazia zilei ei de naștere, au fost, de fapt, o păcăleală de a ei!

Ne a întins o cursă? Nu cred! E sarcastic și dureros cum vorbesc acum! E dureros că am pierdut-o! E dureros că a pierit așa cum a pierit! Dacă ar fi murit de o boală, cancer, într-un accident de mașină, era tot dureros, dar cu timpul te consolai și spuneai că așa a vrut Dumnezeu!

Ar fi împlinit 55 de ani! Sunt sigur că ar fi arătat tot ca o femeie frumoasă și tânără, așa cum era! Plină de viață și puternică! Se împlinesc 12 ani de la dispariția ei urâtă, mizerabilă!

Tragedie peste tragedie: Tatăl Mădălinei Manole, condus pe ultimul drum de fiul și de nepotul său

12 ani de suferințe pentru familia mea, 12 ani în care hienele și au văzut de viața lor, 12 ani în care justiția română a dormit, nepăsătoare, incapabilă, coruptă. Criminalii sunt liberi, familia mea este în pământ! Cu ajutorul lui Dumnezeu, poate în ceruri, într-o altă dimensiune!”, a scris Marian Manole, pe pagina de socializare.

Din păcate: A murit cu un regret profund. Tatăl Mădălinei Manole nu a mai fost lăsat să-și vadă nepoțelul

«Marian, au spus la TV că sora ta a murit!»

Marian Manole a rememorat și momentele de groază din urmă cu 12 ani, când a fost anunțat că sora lui nu mai este!

„14 iulie 2010! Parcă ieri a fost! A picat într- o zi de miercuri! La ora 6 dimineața ieșeam din casă! Plecam la muncă, lucram la Metro-Ploiești, în perioada aia! M-am suit în tramvaiul 102 din zona unde locuiam și am schimbat cu traseul 1 până la Metro!

Iată și: Scandal la mormântul Mădălinei Manole! Tatăl artistei îl acuză pe ginere că a aruncat florile: «Dacă îl prindeam, îl omoram»

Eram liniștit, nerăbdător să treacă ziua și să ajung acasă, pentru că după amiază urma să plecăm cu toată familia la Otopeni, la ziua ei! Aglomerație mare în mijloacele de transport!

Am stat și m-am gândit toți anii ăștia cum puteam să aflu de moartea surorii mele de la oamenii din tramvai sau autobuz! Știrea deja era dată pe toate posturile de televiziune! Sau poate mă înșel, poate după ora 7!

Ajung la muncă, mă schimb și îmi încep programul de lucru! În jurul orei 8 sunt anunțat să mă prezint la conducerea magazinului! Sunt condus de un coleg șef! Sunt așezat pe un scaun, în fața mea 3 șefi de magazin nu știau cum să-mi dea vestea!

Iată și: Mama Mădălinei Manole a murit în braţele fiului

Unul dintre ei și-a făcut curaj și a spus tragedia! Nu cred că vreți să știți ce am simțit! «Marian, au spus la TV că sora ta a murit!». Atât îmi aduc aminte! Mi-au oferit o mașină să ajung acasă! Nici nu știu cum am ajuns în vestiar ca să mă schimb! Am ajuns acasă la mine! Soția era leșinată în sufragerie, iar Mihai, băiatul nostru, plângea lângă ea, era speriat! Nu mai țin minte cum am reacționat! A venit soacra mea și niște prieteni, au avut grijă de ei!

Citește și: Mama Mădălinei Manole a fost înmormântată! Familia, devastată de durere

Mama Mădălinei a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a auzit de moartea artistei

„Am ajuns acasă la părinți! Lume multă! Vecini, rude! Trei salvări în fața blocului! Mama era întinsă în pat, cu perfuzii, inconștientă, un medic se ruga cu icoana lângă ea! Aflaseră vestea de la TV! Tata, de fapt!

Mama era în bucătărie, pregătea tortul, prăjiturile...!Tata a deschis televizorul, a dat pe știri și a aflat tragedia! Vă închipuiți ce șoc!? Am lăsat-o pe mama cu rudele feminine, cu doctorii și asistentele, cu vecinii, iar noi, bărbații din familia mea, am plecat la Otopeni, după ora 12!

De citit: Fragmente din jurnalul Mădălinei Manole. Ce scria aceasta înainte să moară

Ne-au întâmpinat gorilele de la pază privată! Au fost politicoși și ne-au lăsat să intrăm în curte! Dar au uitat să-i anunțe pe "îndurerații din casă"! Cei doi! Soacră și soț! Ne-au deschis ușa după ce am sunat sau ciocănit, nu mai țin minte exact!

Mămuca și băiatul ei erau la plajă, scuze, la cafea cred! Când ne-au văzut, puiucul a izbucnit în plâns! Lacrimi "amare" îi curgeau pe față! L-a luat pe tata în brațe și i a spus "bre"(avea el vorba asta plină de respect)" tată, ce tragedie pe capul nostru"...!

Trebuie să vezi și: „Mădălina Manole a fost blestemată de mama ei și trăia cu frică!”

Și ce s-a mai smiorcăit el acolo! Mămuca, rece, impasibilă, stăpână pe situație!…Seara, când am adus-o pe mama acolo, era tot clanul lor prezent! Cucoana a ieșit pe prispa casei și ne-a luat la rost...."plecați cu țigănia din curtea casei mele", și alte perle scoase pe gură!

Cineva din familia mea i-a răspuns pe măsură! Prin casă, pe unde pupa mama pereții și tablourile ei și tipa de durere, aveam paznici care ne urmăreau pas cu pas! Unul dintre ei, Dumnezeu să-l ierte, a murit acum câțiva ani!

Iată și: Petru Mircea: «Mama Mădălinei avea legături cu vrăjitoria!»

Mircea Petru cel Bătrân! Vă aștept la mormânt, familia Mircea, să vărsați o lacrimă și să aprindeți o candelă pentru nora , cumnata și soția mult iubită și regretată! Puiucule, vino și cu noua ta soție, cu cel mic, puiul ei!

Așa e normal, frumos, dar trist!”, a notat Marian Manole, pe Facebook, cu inima frântă.

image

Moartea fulgerătoare a Mădălinei Manole

Mădălina Manole a murit în urmă cu 12 ani, chiar în ziua în care trebuia să împlinească 43 de ani. Artista a fost găsită fără suflare în locuința sa din Otopeni, acolo unde locuia împreună cu familia ei.

Mai vezi și: Doru Dobre: «Mama Mădălinei s-a purtat foarte dur cu ea, de unde atâta suferinţă acum?»

Cântăreața a fost găsită lângă baie, într-o baltă de sânge, cu capul spart, după cum au declarat la acel moment surse judiciare. Lângă ea a fost găsit un bidon cu furadan, o substanţă chimică letală.

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net