Cel mai înfocat fan al Mădălinei Manole, mesaj dureros la 12 ani de la moartea artistei

Pe 14 iulie se împlinesc 12 ani de când Mădălina Manole a decis să își pună capăt zilelor. Cel mai înfocat fan al său, care îi devenise și prieten între timp, Daniel Gheorghe scrie în fiecare an o scrisoare, în preajma zilei tragice, prin care vorbește despre Mădălina și gândurile care îi trec prin minte atunci când rememorează amiciția pe care o avea cu artista. 

Daniel Gheorghe a scris un nou mesaj adresat Mădălinei Manole
Daniel Gheorghe a scris un nou mesaj adresat Mădălinei Manole

Daniel Gheorghe a scris și în acest an o scrisoare adresată prietenei sale, Mădălina Manole. Bărbatul susține că mesajul este ultimul pe care i-l va adresa artistei, deși nu există clipă în care să nu se gândească la ea. 

Te-ar putea interesa și: Dan Negru, mesaj cu încărcătură emoțională pentru fiul Mădălinei Manole 

  „A douăsprezecea scrisoare… ... şi ultima... Scrisoare către MADĂLINA MANOLE… Ochi nemuritori, ce mai faci acolo? Cum eşti? Ţi-ai găsit pacea? Cum e sus în cer? E soare, e cald? E lumină?  E adevărat că toţi îngerii au aripi şi cântă cât e ziua de lungă?  E bine? Eşti bine? Nu ai mai dat niciun semn de când... De mult... Parcă a trecut prea mult timp, deşi n-au trecut decât 12 ani... Cât 12 apostoli, care sper că ţi-au fost alături în tot acest timp", așa începe scrisoarea emoționantă a bărbatului, declarat fan înfocat al Mădălinei Manole. 

Mădălina Manole a murit la data de 14 iulie 2010, chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani. E a fost găsită fără viață de către soțul ei, în locuința lor din Otopeni. Medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața, iar în urma autopsiei, medicii legiști au ajuns la concluzia că decesul artistei ar fi fost provocat de ingerarea unei substanțe toxice, în cantități mari. 

Vezi și: Fratele Mădălinei Manole, dat în judecată de către Petru Mircea 

Mădălina Manole s-a sinucis chiar de ziua ei de naștere, pe 14 iulie 

Mădălina Manole se confrunta cu o depresie profundă și nici măcar gândul că abia devenise mama unui băiețel nu a determinat-o să nu-și ducă planul la final. După moartea artistei, soțul vedetei, Petru Mircea s-a confruntat cu acuzații dure venite din partea familiei regretatei cântărețe. Chiar și așa, bărbatul l-a crescut cum a știut mai bine pe fiul lor, iar astăzi Petru are 13 ani. 

Mădălina Manole nu este singura artistă apreciată care a decis să își încheie într-o manieră tragică socotelile cu viața. Și colega sa de breaslă, Mălina Olinescu și-a pus capăt zilelor, simțindu-se neînțeleasă de către cei din jur. În noaptea de 11 spre 12 decembrie 2011, Mălina Olinescu s-a sinucis, plonjând în gol de la etajul 6 al blocului în care locuia. 

Citește integral mesajul lui Daniel Gheorghe pe Adevărul 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net