Ce dorință fierbinte are fratele Mădălinei Manole: „Vreau sa rămână însărcinată”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Marian, fratele Mădălinei Manole, a împlinit 54 de ani. Fratele regretatei soliste a sărbătorit împreună cu fiul și nora sa, singurii care-i mai alină durerea rămasă în suflet după moartea surorii sale și a părinților. 

Marian Manole
Marian Manole

Marian, fratele regretatei artiste Mădălina Manole, a rămas aproape singur de lume după moartea “fetei cu părul de foc”, apoi a părinților săi. Bărbatul își strigă și acum disperarea după ce și-a pierdut în ultimii ani aproape întreaga familie. 

Ieri, a fost ziua lui de naștere. A împlinit 54 de ani și singurii care i-au fost alături la ceas aniversar au fost fiul și nora sa, de la care așteaptă să-l facă în curând bunic.

 Marian Manole: „Scot copiii în oraș!”

Scot copiii în oraș de ziua mea, fiul și nora! Cel mai mult îmi doresc ca ea sa rămână însărcinată! Dar, încă sunt prea tineri și știi cum e cariera întâi de toate!“, a declarat Marian Manole, pentru Click!.

Zilele trecute a fost și ziua fiului său, Mihai -Ovidiu Manole, nepotul Mădălinei, care a împlinit 24 ani. 

Avea 12 ani când s-a întâmplat tragedia și am încercat pe cât se poate să-l feresc de această dramă a familiei mele!A fost sprijinul bunicilor lui în ultimii lor ani de viață, este mândria noastră, la fel ca oricare copil din lumea asta care este mândria familiei lui! Leule, Dumnezeu să te protejeze, să ai parte de tot binele din lume! “, i-a urat Marian Manole fiului său, cu care se mândrește și pe care speră să-l vadă în curând tătic, pentru ca familia de “ manoliști” să se mărească. 

image

Și-a mai văzut nepotul doar în poze! 

Marian Manole nu l-a uitat nici pe fiul Mădălinei Manole, Petru, care are acum 13 ani și pe care nu l-a mai văzut de când era bebeluș. 

Marian Manole și soțul artistei, Petru Mircea, sunt „în război” încă de la moartea Mădălinei Manole, iar fratele artistei nu și-a mai văzut nepotul decât în poze.

Sintagma de <<manoliști>>se datorează Mădălinei Manole, mamei tale,iar tu, nepotul meu, ești primul Manolist, pentru că ești fiul ei! Și pe linie de sânge,tu ești primul, pentru că ești sânge din sângele Ei!“, i-a transmis acesta nepotului său. 

De când regretata solistă s-a stins din viață, în 2010, familia acesteia nu a mai reușit să ia legătura cu fiul ei și al lui Petru Mircea. 

Madalina Manole s-a stins din viață la data de 14 iulie 2010, chiar în ziua în care ar fi trebuit să împlinească 43 de ani. Moartea ei rămâne una controversată și azi, ajungându-se la concluzia că artista s-a sinucis ingerând o substanță chimică, furadan. 

Familia Manole l-a acuzat atunci pe Petru Mircea că s-ar face vinovat de depresia care a împins-o pe cântăreață să facă acest gest extrem. Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!