Maria Dragomiroiu, imagini din adolescenţă. Cât de frumoasă era la 17 ani

Ultima actualizare:

Maria Dragomiroiu, una dintre cele mai autentice și iubite interprete de muzică populă din România le-a făcut fanilor o surpriză plăcută și a distribuit un set de fotografii de colecție din tinerețea artistei.

maria dragomiroiu

Despre Maria Dragomiroiu se spune că e artista care a îmbătrânit cel mai frumos, solista reușind să își păstreze aceleași trăsături cunoscute tuturor, chiar și la cei 66 de ani pe care îi are.

S-a mutat în București la vârsta de 17 ani

Recent, cântăreața a distribuit, prin pagina personală Facebook, fanilor un set de fotografii de colecție din tinerețea sa, din vremea când cariera senzațională a acesteia abia începea.

Fanii o pot admira pe Maria Dragomiroiu la 17 ani, în ultimii ani de liceu sau la vârsta de 24 de ani, când devenise deja cunoscută.

De altfel, artista s-a mutat în București, încă de la vârsta de 17 ani, talentul nativ ajutând-o să se impună. În anul 2006, Maria Dragomiroiu a absolvit Facultatea de Muzică Spiru Haret.

Citește și: Maria Dragomiroiu, în cosum de baie, la plajă, în Miami! Imagini demențiale!

De-a lungul anilor, a fost angajată ca solistă a Orchestrei Alunelul Teleorman (1983-1985), solistă a Orchestrei Vâlceanca din Râmnicu Vâlcea (1985-1989) și Ansamblul Calusul din Scornicești (1989) sau solistă a Orchestrei Doina Argeșului din Pitești (1990-1993).

Cetățean de onoare al Capitalei

Cu o carieră care include, probabil, mii de spectacole susținte în întreaga lumea, Maria Dragomiroiu a primit, în februarie 2004, Ordinul „Meritul Cultural” și a devenit Cetățean de onoare al Municipiului București, în decembrie 2019.

Deși afișează mereu o atitudine optimistă și transmite emoții pozitive, Maria Dragomiroiu s-a confruntat pe parcursul vieții cu mai multe situații dramatice.

Artista a povestit că s-a măritat cu bărbatul de care s-a îndrăgostit la 20 de ani și alături de care visa să întemeieze o familie trainică, mai ales că aveau și doi copii.

Citește și: Maria Dragomiroiu, agresată și târâtă de păr în plină stradă! „Mi-a dat un pumn în cap, în lift!”

Doar că, soțul solistei a ales să trăiască alături de o amantă și, când Maria a descoperit situația reală, acesta a agresat-o și a umilit-o. În cele din urmă, a părăsit-o atât pe ea cât și pe cei doi copii.

S-a cununat civil cu actualul soț în 1991

Din fericire, în 1991 s-a cununat civil cu Bebe Mihu, bărbatul alături de care trăiește și în prezent, acesta devenind impresarul Mariei și tatăl adoptiv al copiilor acesteia.

În cele din urmă, Maria Dragomiroiu a reușit să pună bazele unei familii puternice și să depășească fiecare obstacol apărut, inevitabil, în viață.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
image
actualitate.net
image
actualitate.net