Maria Dragomiroiu, imagini din adolescenţă. Cât de frumoasă era la 17 ani

Maria Dragomiroiu, una dintre cele mai autentice și iubite interprete de muzică populă din România le-a făcut fanilor o surpriză plăcută și a distribuit un set de fotografii de colecție din tinerețea artistei.

maria dragomiroiu

Despre Maria Dragomiroiu se spune că e artista care a îmbătrânit cel mai frumos, solista reușind să își păstreze aceleași trăsături cunoscute tuturor, chiar și la cei 66 de ani pe care îi are.

S-a mutat în București la vârsta de 17 ani

Recent, cântăreața a distribuit, prin pagina personală Facebook, fanilor un set de fotografii de colecție din tinerețea sa, din vremea când cariera senzațională a acesteia abia începea.

Fanii o pot admira pe Maria Dragomiroiu la 17 ani, în ultimii ani de liceu sau la vârsta de 24 de ani, când devenise deja cunoscută.

stanga
dreapta
image
image
image
image
image
image
image

De altfel, artista s-a mutat în București, încă de la vârsta de 17 ani, talentul nativ ajutând-o să se impună. În anul 2006, Maria Dragomiroiu a absolvit Facultatea de Muzică Spiru Haret.

Citește și: Maria Dragomiroiu, în cosum de baie, la plajă, în Miami! Imagini demențiale!

De-a lungul anilor, a fost angajată ca solistă a Orchestrei Alunelul Teleorman (1983-1985), solistă a Orchestrei Vâlceanca din Râmnicu Vâlcea (1985-1989) și Ansamblul Calusul din Scornicești (1989) sau solistă a Orchestrei Doina Argeșului din Pitești (1990-1993).

Cetățean de onoare al Capitalei

Cu o carieră care include, probabil, mii de spectacole susținte în întreaga lumea, Maria Dragomiroiu a primit, în februarie 2004, Ordinul „Meritul Cultural” și a devenit Cetățean de onoare al Municipiului București, în decembrie 2019.

stanga
dreapta
maria dragomiroiu foto click img 0580 1 0 png
maria dragomiroiu 2 png
maria dragomiroiu sot jpg
1 maria dragomiroiu jpg jpeg
maria dragomiroiu si sotul sau bebe mihu jpeg
maria dragomiroiu 0 jpeg
1 maria dragomiroiu batuta jpg jpeg
maria dragomiroiu png
2 maria dragomiroiu jpg jpeg
Maria Dragomiroiu își îngrijește podoaba capilară cu gălbenuș jpeg
maria dragomiroiu 4 jpeg
maria dragomiroiu jpeg

Deși afișează mereu o atitudine optimistă și transmite emoții pozitive, Maria Dragomiroiu s-a confruntat pe parcursul vieții cu mai multe situații dramatice.

Artista a povestit că s-a măritat cu bărbatul de care s-a îndrăgostit la 20 de ani și alături de care visa să întemeieze o familie trainică, mai ales că aveau și doi copii.

Citește și: Maria Dragomiroiu, agresată și târâtă de păr în plină stradă! „Mi-a dat un pumn în cap, în lift!”

Doar că, soțul solistei a ales să trăiască alături de o amantă și, când Maria a descoperit situația reală, acesta a agresat-o și a umilit-o. În cele din urmă, a părăsit-o atât pe ea cât și pe cei doi copii.

S-a cununat civil cu actualul soț în 1991

Din fericire, în 1991 s-a cununat civil cu Bebe Mihu, bărbatul alături de care trăiește și în prezent, acesta devenind impresarul Mariei și tatăl adoptiv al copiilor acesteia.

În cele din urmă, Maria Dragomiroiu a reușit să pună bazele unei familii puternice și să depășească fiecare obstacol apărut, inevitabil, în viață.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Monica Tatoiu
emil rengle
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
irina loghin 80 de ani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
nicole kidman keith urban3 jpg
BeFunky collage (2) jpg
guslicov raluca alex mica aura b JPG
cub catalin botezatu png
matteo jpg
4 laura cosoi jpg jpeg