Care este secretul căsniciei Elenei Merișoreanu: „Nu i-am reproșat...”

Elena Merișoreanu și soțul său, Viorel Croitoru, sunt împreună de aproape 50 de ani, iar relația lor nu a fost una tocmai ușoară. Cu toate acestea, interpreta de muzică populară nu ar schimba nimic și mărturisește că daca ar da timpul înapoi, s-ar căsători cu același bărbat.

Elena Merișoreanu are numai cuvinte de laudă la adresa soțului său, care a avut tot timpul grijă să nu le lipsească nimic și, așa cum spunem noi, românii, „a ținut casa”. Totuși, bărbatul nu a fost ușă de biserică și, la un moment dat, a călcat strâmb. Cântăreața a aflat că partenerul său de viață o înșeală și a purtat o discuție cu amanta.

Nu rata: Elena Merișoreanu, schimbări drastice, după operația suferită: «Medicul m-a atenționat că n-o să mai merg»

Interpreta de muzică populară este o femeie foarte înțeleaptă, așa că a pus în balanță lucrurile bune pe care soțul său le-a făcut de-a lungul relației și a ales să nu pună punct poveștii de iubire după ce a fost înșelată. Elena Merișoreanu le sfătuiește acum și pe alte domnișoare să se gândească de două ori înainte de a lua o asemenea decizie, căci absența bărbatului iubit poate provoca mai multă suferință decât faptul că a călcat strâmb o singură dată.

Citește și: Elena Merișoreanu a rămas cu sechele după Covid! «Obosesc, abia mă plimb prin curte»

„În viață nu putem să spunem că soțul este proprietatea noastră”

 „Eu și soțul avem aproape 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. În viața nu putem să spunem că soțul nostru este proprietatea noastră. Eu am fost plecată și câte 4-5 luni din țară, în tinerețe. Fetele mele au fost crescute de părinții mei la țară, le-au educat frumos, ca orice copii care sunt crescuți în familii de bunici.

Eu niciodată nu i-am reproșat asta soțului meu, pentru că dacă ar fi să mă mai nasc și să mă mai mărit o dată, tot cu el m-aș mărita pentru că a păstrat casa și a văzut de ea. Eu nu am dus lipsă de nimic, nu m-a neglijat, deci nu știu cum să spun, eu mă mai iau și de fetele astea tinere când ne mai vedem la evenimente și le spun: măi voi credeți că e proprietate voastră? Voi chiar credeți că dacă vă înșală o dată, cine știe poate vine cu mai mult drag acasă”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru WOWbiz.ro.

Elena Merișoreanu a luat-o la rost pe amanta soțului

După ce soțul său a înșelat-o, interpreta de muzică populară a vrut să divorțeze. Atunci, mama ei a sfătuit-o să nu facă acest pas, având în vedere că au doi copii împreună. Elena Merișoreanu a decis să poarte o discuție cu femeia care se iubea cu bărbatul său, în secret și, surpriză maximă: amanta era o prietenă bună de-ale cântăreței.

„ Eu am o relație foarte lungă, aproape 50 de ani de căsătorie, fără întrerupere, cu bune cu rele(...) Mama mi-a dat atât de frumoase sfaturi, când am fost la o cumpănă, m-am dus revoltată la mama, i-am spus ‘Eu divorțez. Divorțezi, ai doi copii!

Găsești fericirea ta, dar pentru copii ce faci? Cresc, fiind și fete, trebuie să aibă și ele o protecție(...) Iau un cuțitaș și mă duc: Ascultă, păi eu te-am considerat sora mea și prietenă, și tu trăiai cu bărbatul meu. Și știu tot. Uite, în vitrină, acolo, ai scos paharele de cristal, ai făcut cutare. Că eu am văzut modificări în casă. Te tai, te bagă soră-mea în sac și te arunc pe gârlă”, a dezăluit artista în trecut, la Antena Stars.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub anamaria prodan animat gif
image png
Simona Halep, Instagram jpg
cub armin nicoară png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
FotoJet (4) jpg
cub anamaria prodan divorț png
cub alina sorescu png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
poze paul chiributa blog doina papp
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg