Merișoreanu, în cârje după operația la picior: „Mai trebuie să-mi scoată capsele!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Elena Merișoreanu s-a operat de urgență la picior chiar înainte de Crăciun. Solista a trecut cu bine de intervenție, dar se resimte. Recuperarea va dura nu mai puțin de trei luni de zile, iar, în week-end, artista va merge din nou la spital ca să-i fie scoase capsele.

cub elena merișoreanu png

Elena Merișoreanu a fost nevoită să lase baltă orice contracte de Sărbători și să se interneze în spital pentru a se opera și la piciorul drept, unde situația se agravase. Inițial, artista a avut probleme cu genunchiul de la piciorul stâng și a recurs la o intervenție chirugicală, în urma căreia a scăpat total de dureri.

Citește și: Elena Merișoreanu: „Doi ani cu cruce neagră pentru folclor! S-au dus pe capete”

După intervenția suferită la piciorul stâng, Elena Merișoreanu a decis să se opereze și la genunchiul drept, mai ales că începuse să resimtă dureri mari și la acesta. Intervenția a fost realizată de același profesor de la Spitalul Foișor și a decurs foarte bine.

În schimb, recuperarea de după operație este una mai dificilă și din cauza vârstei destul de înaintate. Solista este nevoită să se deplaseze o perioadă cu ajutorul unui cadru și al unor cârje. Contactată de Click!, Elena Merișoreanu ne-a dezvăluit care este starea sa de sănătate în urma operației.

Vezi și: Merișoreanu și-a numărat operațiile estetice! „Mai un botox, mai un sân, mai o ... ”

Mă simt foarte bine. Sâmbătă acum, merg la medic ca să-mi scoată capsele! Operația a decurs foarte bine. Norocul meu a fost că am avut analizele foarte bune și înainte și după intervenție.

Așa că mi-au dat drumul repede din spital, după doar o săptămână. Acum mă aflu în perioada de recuperare, vreo trei luni ața, dar trece și asta. Bine ca mi-am facut curajul și m-am operat că am tot tărăgănat-o!”, a declarat cunoscuta cântăreață de muzica populară, pentru Click!.

Mai vezi și: Elena Merișoreanu, factură uriașă la gaze: „Am de plătit 60 de milioane luna asta!”

Sănătatea, mai presus decât banii!

Elena Merișoreanu a precizat că ar putea reveni pe scenă și la evenimente abia din luna martie. Solista a pierdut din cauza operației atât concertele pe care le avea an de an de Revelion, dar și Revelionul artiștilor care va avea loc sâmbăta aceasta.

Vedeta, însă, pune sănătatea mai presus de bani și nu regretă deloc că nu a mai cântat de Sărbători, mai ales că o duce destul d bine din punct de vedere financiar.

Nu mă plâng eu de bani! Am și eu și soțul meu pensie mare. Ce să mai fac eu cu banii la vârsta mea? Îi dau la copii și la nepoți.”, ne-a mai spus Elena Merișoreanu.

Iată că: Elena Merișoreanu, intervenție estetică cu rezultate remarcabile: «Suferă baba la frumusețe»

Elena Merișoreanu a făcut injecții cu nemiluita în genunchi

Artista a avut probleme cu ambii genunchi în ultimii ani. Din cauza statului în picioare multe ore, pe tocuri mai ales, la concerte, artista abia dacă mai putea pune picioarele în pământ de durere.

Cântăreața a încercat să amelioreze durerea, mai întâi, cu injecții, pe care le făcea regulat, la șase luni, în genunchi. Acestea, însă, nu prea au dat rezultate, căci durerea revenea mai tare.

Celălalt picior pe care am operat, nici nu simt că-l am. E ușor ca fluturele. Eu vreau să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru vârsta mea! Pe mine m-a iubit Dumnezeu, dar și publicul și media! Alții, săracii, erau mai tineri ca mine și nu vedeți că s-au dus de mult!”, a mai declarat solista, pentru Click!

Elena Merișoreanu a împlinit în luna noiembrie, anul trecut, frumoasa vârstă de 75 de ani, fiind una dintre cele mai îndrăgite și mai apreciate interprete de muzică populară de la noi. Solsita a aniversat, anul trecut, în octombrie și 50 de ani căsnicie, alături de soțul ei, fostul colonel Viorel Croitoru.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net