Elena Merișoreanu, internată în spital înainte de Sărbători: „Mă operează!“

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Elena Merișoreanu s-a internat în cursul zilei de joi, 15 decembrie, în spital. Îndrăgita solistă de muzică populară a fost supusă unui set de analize, necesare operației la piciorul drept. Cântăreața este gata de o noua intervenție chirurgicală. Click! a aflat când anume va fi operată solista.

Elena Merișoreanu are probleme de sănătate
Elena Merișoreanu are probleme de sănătate

Artista Elena Merișoreanu, în spital!

Elena Merișoreanu și-a făcut, în sfârșit, curaj și intră, din nou, la cuțit chiar zilele acestea, înainte de sărbătoarea Crăciunului. Solista s-a internat încă de  joi, 15 decembrie, în spital și a făcut o set de analize, pentru a vedea dacă este aptă pentru o nouă intervenție chirugicală, de data aceasta la piciorul drept.

Elena Merișoreanu a avut, inițial, probleme mari cu genunchiul de la piciorul stâng și a recurs până la urmă la o intervenție chirugicală, singura în măsură să o scape de durerile atroce pe care le-a resimțit în ultimii ani de zile. Practic, îndrăgita solistă de muzică populară nu mai putea să mai stea deloc în picioare, nici măcar la concerte.

După intervenția suferită la piciorul stâng, solista s-a simțit atât de bine, încât a decis să se opereze și la genunchiul drept.

Elena Merișorean: „Analizele mi-au ieșit foarte bune!" 

Analizele solistei au ieșit foarte bine, așa că este doar o chestiune de zile până când doctorul de la Spitalul Foișor o va băga, din nou, în sala de operație.

Acum am fost la profesor cu toate analizele. Sunt foarte bune. M-am internat de dimineață (nr. joi, 15 decembrie). Doctorul decide acum când mă operează, dar, în mod sigur, luni sau marți, pentru ca toate analizele mele au fost bune! Bine că nu am mai stat așa că tot tărăgănam situația”, ne-a declarat solista, în cursul zilei de joi, atunci când a ajuns la spital pentru setul de analize.

Elena Merișoreanu a avut mari probleme cu genunchii în ultimii ani. Din cauza statului în picioare pe la concerte, artista nici nu mai putea nici să mai meargă, căci avea dureri înfiorătoare. A făcut mii de injecții în genunchi, dar degeaba, nu au avut rezultatul scontat. Așa că solista a ajuns să se opereze la unul dintre picioare.

Pe celălalt, unde deja m-am operat, nici nu simt că-l am. Dar îl tot folosesc pe ăsta operat săracul mai mult și simt că nu e bine! E presiune pe el și cedează și ăsta! După cum vedeți, nu am terminat-o cu operațiile, tot trebuie să mai fac! În primul rând, îi  mulțumesc lui Dumnezeu pentru vârsta, asta! Pe mine m-a iubit Dumnezeu, dar și publicul!”, a mai declarat solista, pentru Click!.

Cântăreața Elena Merișoreanu, peste 50 de ani de carieră și mariaj!

Elena Merișoreanu a împlinit în luna noiembrie 75 de ani și este una dintre cele mai iubite și mai apreciate interprete de muzică populară de la noi. Printre cele mai cunoscute melodii ale sale se regăsesc: „Zi-i bade cu fluiera”, „Jocul mi-o plăcut, odată” și „Hanul cu veselie”.

Solista a aniversat, în luna octombrie, nu mai puțin 50 de ani de căsnicie, alături de soțul ei, Viorel Croitoru, un fost colonel, originar din Vâlcea. Cei doi au împreună două fete, care le-au dăruit patru nepoței și care sunt lumina ochilor lor. La unul dintre nepoți, Merișoreanu i-a cumpărat, recent, un apartament.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!