Elena Merișoreanu: „Doi ani cu cruce neagră pentru folclor! S-au dus pe capete”

#Exclusiv Click!

Îndrăgita solistă de muzică populară Elena Merișoreanu a catalogat ultimii doi ani ca fiind ani cu cruce neagră pentru folclorul românesc. A pierdut mulți colegi dragi, care s-au dus mult prea devreme! Solista nu contenește să-i plângă și să le aducă un omagiu la cimitir, ori de câte ori are ocazia!

Elena Merișoreanu a împlinit, luna trecută, 75 de ani. Solista se bucură de această vârstă frumoasă, împreună cu copiii și nepoții. Nu are probleme mari de sănătate. A suferit doar o operație la genunchi și câteva intervenții estetice. Solista merge încă la concerte, la filmări de Sărbători și are activitate, nu glumă!

Citește și: Elena Merișoreanu, intervenție estetică cu rezultate remarcabile: «Suferă baba la frumusețe»

Elena Merișoreanu a făcut, însă, bilanțul negru al ultimilor doi ani, în folclorul românesc! Colegii ei de breaslă s-au dus pe capete, răpiți de Covid sau de alte boli nemiloase. Lumea artistică a rămas mai săracă, iar Elena Merișoreanu nu contenește să-și plângă colegii, mulți dintre ei plecați prea devreme din această lume.

Elena Merișoreanu: „E trist! Nu știi pe care să-i mai plângi!”

Cred că ultimii doi ani au fost cei mai negrii, au fost ani cu cruce neagră pentru interpreții, colegii noștri din folclor. S-au dus foarte mulți săracii și e păcat pentru că mai aveau multe de spus în muzică. E trist! Nu știi pe care să-i mai plângi!

Eu mă gândesc tot timpul la ei! Dar, uite că asta e viața! Dumnezeu să le facă drum acolo în corul îngerilor. Și ei ne privesc de acolo de sus, eu sunt convinsă.

Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru vârsta asta pe care o am. Pe mine, una, m-a iubit Dumnezeu și publicul. Atâta timp cât publicul care ne-a creat e cu noi și voi nu ne uitați, înseamnă că existăm!” a declarat Elena Merișoreanu, cu lacrimi în ochi, pentru Click!.

Elena Merișoreanu: „Mă operez în ianuarie!”

Solista a acuzat, în ultimii ani, dureri mari la un genunchi. Nu a reușit să rezolve problema decât cu o intervenție chirugicală. Acum vrea să-și opereze și cel de-al doilea genunchi.

Am fost zilele astea la toate filmările de Sărbători. După Sărbători, gata mă operez și la al doilea picior, că nu se mai poate. Am amânat prea mult!

Pe mine mă ține în formă tineretul de la mine din casă! Chiar dacă acum ei nu mai stau cu mine, îmi umplu casa când vin pe la mine. Ei tot vin și îmi cer bani și eu le dau! Ce să mai fac eu cu banii acum? Le dau lor! Copiii și nepoții sunt forța mea!”, ne-a mai mărturisit Elena Merișoreanu.

Ani dureroși pentru folclor !

2021, dar și 2022, un fost doi ani dureroși pentru folclorul românesc, care a pierdut foarte mulți artiști. Scena muzicii populare a rămas mai săracă fără ei.

Ştefan Petreuş, cel care alături de fratele său, Ioan Petreuş, a format celebrul duet Fraţii Petreuş din Maramureş, a încetat din viaţă la vârsta de 82 de ani, în iunie 2022. Cântăreţul Ionel Bebe Lazar s-a stins și el din viață, chiar luna trecută, la doar 47 ani, după ce mai multe tumori i-au invadat organele interne.

Nicu Jigolea, îndrăgit cântăreț din Iasi a încetat din viață, în ianuarie 2022, la vârsta de 58 de ani. Mihai Zele, unul dintre cei mai iubiţi interpreţi de muzică populară din Ţara Oaşului, s-a stins din viață tot la numai 58 de ani.

Anul 2021 ne-a lăsat, însă, fără valori de primă mână. Cornelia Catanga, lăutarul Nelu Ploieșteanu și cântăreața Gabi Luncă au fost răpiți de Covid.

În luna noiembrie 2021, s-a stins din viață și Petrică Mîțu Stoian, la vârsta de doar 61 de ani. Tot în luna noiembrie, l-am pierdut și pe celebrul Benone Sinulescu, la vârsta de 84 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net