Elena Merișoreanu, factură uriașă la gaze: „Am de plătit 60 de milioane luna asta!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Elena Merișoreanu s-a crucit când a văzut cât a venit, luna aceasta, factura la gaze! Cântăreața de muzică populară are de achitat aproximativ 6.000 de lei, adică 60 de milioane de lei vechi, pentru cele patru centrale pe care le deține în vila în care locuiește împreună cu cu soțul ei.

Elena Merișoreanu, factură imensă la gaze!

Ai casă mare, ai și cheltuieli pe măsură! Elena Merișoreanu îngroașă rândurile artiștilor care s-au pomenit cu facturi uriașe la încălzire! Artista are de achitat 60 de milioane la gaze, luna aceasta, pentru vila unde locuiește acum doar cu soțul ei, care este dotată cu nu mai puțin de patru centrale!

Elena Merișoreanu are noroc, însă, cu pensia soțului, care a fost colonel și general în armată. Cântăreața are și ea o pensie, dar mai mititică, fiind angajată ani la rând la Ansamblul Rapsodia Română. Chiar și așa, Elena Merișoreanu tot se minunează când vede facturile, care s-au triplat în ultimele luni!

Dacă vă spun cât mi-a venit factura la gaze luna asta, vă speriați! Am de plătit 50-60 de milioane (n.r.6.000 de lei)! Am rămas interzisă atunci când am văzut!

Noroc cu bărbată-miu că el are pensie mare, că altfel nu știu de unde dădeam eu banii ăștia! Noi stăm la casă, e adevărat că avem patru centrale! Mai vin și fetele pe la noi, le-am aranjat, ele stau la casele lor, dar tot vin pe la mine ca să le dau bani, că așa sunt învățate! Eu le dau, ce să mai fac eu cu banii acum, la vârsta asta, dacă nu le dau lor, nu?, a declarat Elena Merișoreanu, pentru Click!.

Sâmbătă face 75 de ani!

Elena Merișoreanu împlinește sâmbătă, 5 noiembrie, 75 de ani! Fetele și nepoții i-au pregătit o petrecere surpriză marii cântărețe! Elena Merișoreanu și soțul ei au aniversat, în luna octombrie, 50 de ani de căsnicie.

Nu știu ce vor să facă fetele, au pregătit ele ceva de ziua mea, dar nu vor să-mi spună! Împlinesc 75 de ani, îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă ține sănătoasă. Și soțul e bine, am făcut 50 de ani de căsnicie, cu bune și cu rele!”, a mai spus cântăreața, pentru Click!.

Soțul Elenei Merișoreanu, Viorel Croitoru, este fost colonel, originar din Vâlcea. Acesta a deținut, în trecut, și funcția de șef al Poliției Capitalei. De-a lungul anilor, Elena Merișoreanu și Viorel Croitoru au trecut prin momente dificile. La un moment dat, solista a vrut să divorțeze și a povestit cum a ajuns să-i amenințe amanta soțului cu un cuțit ca să scape de ea.

Elena Merișoreanu are o pensie de la stat în valoare de aproximativ 2.000 de lei. Soțul său, însă, fost general de armată, are o pensie mult mai mare, care variază între 13.000 și 18.000 de lei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
image
actualitate.net
image
actualitate.net