Elena Merișoreanu este în culmea fericirii! Interpreta de muzică populară va fi străbunică: „Nepoată-mea naște peste două luni!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cântăreața Elena Merișoreanu va deveni străbunică, peste doar două luni. Nepoata sa, Betrice Păun, e însărcinată și va aduce pe lume un băiețel în luna iulie.

Elena Merișoreanu (76 de ani) e în culmea fericirii! Îndrăgita cântăreață va deveni străbunică peste doar două luni de zile. Merișor a sărit în sus de bucurie atunci când nepoata ei preferată, frumoasa Beatrice Păun (27 de ani), a anunțat-o că este însărcinată.

Elena Merișoreanu: „Cu ajutorul lui Dumnezeu voi fi și străbunică!”

Cu toate acestea, nepoata Elenei Merișoreanu a ascuns sarcina timp de 4 luni și jumătate. Apoi, a organizat o petrecere pentru a afla sexul bebelușului, moment în care au aflat cu toții că tânăra este însărcinată.

Merișor a mers cu nepoata și la radiografie, acolo unde l-a văzut prima dată pe viitorul ei strănepot.

Beatrice a mea mai are doua luni și, gata, naște! Cu ajutorul lui Dumnezeu voi fi și străbunică! Nu mă așteptam așa de repede! O să aibă un băiețel. Sunt foarte fericită!”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru Click!

De ce a ascuns Beatrice sarcina?

Elena Merișoreanu a fost uimită că nepoata ei ales să-i ascundă sarcina atât de mult timp. Cele două au fost împreună în Anglia la câteva spectacole, de Ziua României.

Acolo, tinerei, care era deja însărcinată în vreo trei luni, i s-a făcut brusc rău. Nu i-a spus, însă, bunicii, că este gravidă, pentru că vrut să fie sigură că sarcina va decurge în parametrii optimi.

Beatrice urmează să nască la mijlocul verii, mai exact, pe data de 11 iulie. Tânăra va face și cununia civilă , în luna mai, cu iubitul ei, pe care îl cunoaște de mai bine 5 ani. Cei doi au ales și numele băiețelului lor, Cristofor Anthony.

Beatrice Păun, nepoata Elenei Merișoreanu, este copia din tinerețe a artistei.

„Aveam 8 ani când am intrat la Agenţia de modele Costin Mărculescu. Din păcate, nu am voce ca bunica, dar pot spune că mi-a plăcut muzica populară. Nu am moştenit-o pe mamaie. Mai am timp să mă fac actriţă sau vedetă tv”, a povestit Beatrice, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net