Elena Merișoreanu, oripilată! Ce i se cere să facă pe bani mulți, la nunți? „S-a stricat...”

#Exclusiv Click!

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară de la noi. Solista a dezvăluit, pentru Click!, că se vede nevoită, însă, să cânte chiar și manele la nunți. Publicul îi cere acest lucru și îi oferă banii mulți pentru acest gen de piese, sumele depășind onorariul perceput.

Elena Merișoreanu, una dintre cele mai apreciate și mai îndrăgite cântărețe de muzică populară de la noi, este pusă, mai nou, la nunți în situații cel puțin stânjenitoare, pentru o artistă de calibrul ei.

Solista merge și cântă, de obicei, la astfel de evenimente, piese din folclorul tradițional românesc. Însă, în ultima vreme, reputatei soliste i se solicită, din ce în ce mai des, să presteze manele la modă.

Elena Merișoreanu ne-a dezvăluit că, pentru a auzi aceste piese, nuntașii aruncă cu bani mulți, care depășeasc de cele mai multe ori onorariul perceput pentru programul de la o nuntă.

Elena Merișoreanu: „Vor să le cânt manele! Îmi dau bani mai mulți decât onorariu!”

Vin de la o nuntă din Ardeal și pot spune că, în ultima vreme, s-a stricat și publicul! Păi, au venit cu bani la mine, și bani mulți nu așa, să-mi ceară să le cânt eu manele!

Zice: vă dau bani, cântați-mi cutare! Cer manele din astea care sunt acum la modă și îți oferă sume mari, mai mari și decât onorariul. Așa se fac banii în ziua de azi, cu manele!” , a dezvăluit Elena Merișoreanu, în exclusivitate pentru Click!

Deși toată viața ei a slujit cu sfințenie folclorul românesc autentic, artista recunoaște că, în prezent, solișii sunt nevoiți să le facă pe plac nuntașilor și să cânte și manele pe la nunți.

„Asta e moda acum! Ne dăm și noi după trend!”

Acesta este trendul, nu este nimeni de vină că s-a ajuns aici, decât poate cei care au abordat acest gen și au stricat, astfel, direcția folclorului nostru tradițional românesc.

Dar, trebuie să acceptăm ce se întâmplă acum, pentru că totul se schimbă, publicul e schimbat! Asta e moda acum! Ne dăm și noi după trend!”, a mai spus Elena Merișoreanu, pentru Click!

Manelele sunt la mare modă, în prezent, în România și pe marile scene ale unor festivaluri cu pretenții, precum Untold sau Neversea. Până și dj-ii de renume din afară mixează manele pentru a face pe plac publicului de la noi.

Cine este Elena Merișoreanu?

Îndrăgita interpretă de muzica populară, Elena Merișoreanu, s-a născut pe data de de 5 noiembrie 1948, în satul Paroșeni, orașul Vulcan, din județul Hunedoara. A visat de mică  să ajungă o mare vedetă, deși acasă nu avea lumină electrică, și nici radio.

Printre cele mai cunoscute melodii ale sale se regăsesc; „Zi-i bade cu fluiera”, „Jocul mi-o plăcut, odata” și „Hanul cu veselie”.

Solista a aniversat, în octombrie 2021, 50 de ani căsnicie, alături de soțul ei, fostul colonel Viorel Croitoru, cu care are două fiice, Raluca și Elena.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net