Scandal între folcloriste! Elena Merișoreanu o face praf pe Angela Rusu, după ce a zis că e lipsită de talent! „Dacă mă latră o cățea, eu nu întorc capul!”

#Exclusiv Click!

E scandal până la cer între folcloriste! Angela Rusu și-a desființat colegele de breaslă, recent, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Despre Elena Merișoreanu a afirmat că nu are talent, la fel și despre Saveta Bogdan. Laura Lavric a fost catalogată cel mai dur: „E perversă și rea”. Elena Merișoreanu a luat foc și i-a dat o replică usturătoare folcloristei din Ardeal, pentru Click!

Angela Rusu (49 de ani) face valuri în folclor! Artista a încins spiritele la maxim între folcloriste după ce, recent, și-a desființat colegele de breaslă în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Invitată la rubrica „Sosurile picante”, artista le-a catalogat, în fel și chip, pe Elena Merișoreanu, Laura Lavric, Saveta Bogdan, Lorenna și Vlăduța Lupău. Scandalul e cât casa!

Angela Rusu la „Sosurile picante”: „Elena Merișoreanu nu are talent!”

Întrebată de Cătălin Măruță care sunt vedetele care nu prea au talent muzical, Angela Rusu a dat două nume, preferând să nu mănânce picant.

„Elena Merișoreanu nu are talent. Al dolea nume e Saveta Bogdan”, a răspuns artista.

La auzul afirmațiilor făcute în emisiunea de la Pro TV, de către colega ei, Elena Merișoreanu (76 de ani), a luat foc și nu a ezitat să-i dea o replică dură cântăreței din Ardeal, în exclusivitate pentru Click!

Ce colegi am și eu?! Persoana la care faceți referire, nici măcar nu vreau să-i pronunț numele, căci nici nu știu dacă ne-am întâlnit de prea mute ori. Nu cred că are vreo calitate să facă vreo departajare între soliste!

Eu 35 de ani am fost angajată la marele ansamblu Rapsodia Română. Am cântat cu cei mai mari dirijori și soliști de mare renume. Nu au avut nimic de reproșat la adresa mea.”

Elena Merișoreanu, replică  acidă: „Să se bucure de costumele ei țigănești și de videoclipurile cu rochii decoltate!”

Nu cred că aș fi putut să stau atâția ani la un mare ansamblu fără talent, am fost iubită de public și de media. Și după 60 de ani scenă lumea mă iubește. Pentru mine, soliștii, nu sunt decât cei care au piese la radio.

Nu știu dacă cea care a făcut aceste afirmații este în măsură să categorisească soliștii. Persoana respectivă a vrut un pic de scandal, nici nu pot să mă pronunț și nici nu are rost să o bag în seamă.

La noi există o vorbă din bătrâni: «când te latră o cățea, nu întorci capul, doar când te latră un dulău. Până acum, nu m-a lătrat niciun dulău!»

Să fie sănătoasă, să se bucure de costumele ei țigănești și de videoclipurile cu rochii decoltate! Noi am slujit cu sfințenie folclorul românesc. Ea nu trebuia să facă această departajare.

Îmi trimit mesaje soliștii din țară să nu-mi bat capul cu această femeie! Ea, prin Ardeal, nu e pe nici măcar un afiș!”, a declarat Elena Merișoreanu, în exclusivitate, pentru Click!

Laura Lavric, catalogată dur de Angela Rusu Sursa: Facebook
Laura Lavric, catalogată dur de Angela Rusu Sursa: Facebook

Ce a putut să spună Angela Rusu despre Laura Lavric?: „E perversă, rea și invidioasă!”

Angela Rusu a declarat, în aceeași emisiune, că Laura Lavric ar fi cea mai perversă, rea și invidioasă cântăreață din România. Solista susține că aceasta ar fi vorbit-o de multe ori pe la spate.

A vorbit foarte urât la adresa mea. A zis: că cine sunt eu, că nu știu să cânt?! M-a făcut în toate felurile. E cea mai prefăcută, îi vorbește pe toți artiștii. Vorbește foarte urât. Acum e cu tine la masă, iar apoi te-a bârfit, în secunda doi.

Oamenii nu sunt după cum îi vezi. Laura Lavric e perversă, rea, invidioasă.

Doamna cântecului românesc, moldovenesc, ce hit aveți, nu vă supărați? Oare ce caut eu, aici, lângă Măruță, și de ce sunt invitată de ani buni? Pentru că nu mă știe lumea?!”, a declarat Angela Rusu, la Cătălin Măruță în emisiune.

Nici Vlăduța Lupău, Lorenna sau Nicoleta Voica nu au scăpat

Îmi place foarte mult de Vlăduța, dar ce a făcut ea a revoluționat muzica asta și a schimbat tot în muzică. Vin fetele astea și cresc ca și ciupercile.

Ce nu îmi place la ea e că s-a ridicat pe hiturile altor artiști. E foarte greu pentru noi, artiștii ăștia mai în vârstă, să scoatem hituri. Am făcut hituri, iar ele le pun într-un colaj… Eu nu spun că nu are piesele ei, dar ea așa s-a ridicat (n. red.: pe melodiile altora)”, a spus Angela Rusu, despre Vlăduța Lupău.

Artista a adus în discuție și „meciul” pe care îl are de mulți ani cu Lorenna, pentru piesa „Toate șogorițele”, pe care o au amândouă în repertoriu.

Eu am lansat-o pe primul meu album, în 2000. A început să o cânte și ea și s-a ajuns ca la emisiunile TV să nu mai fim invitate amândouă. L-am rugat pe Silviu Prigoană, nașul meu, cel care a înființat Etno Tv, să nu mă difuzeze atât timp cât Lorenna are emisiune acolo”, a spus Angela Rusu.

Elena Merișoreanu nu a ezitat să o pună la punct pe Angela Rusu, atunci când a auzit ce a putut să afirme artista despre colegele ei de breaslă.

„Laura Lavric este bombă pe scenă. Cum să spui așa ceva despre ea? Eu la 16 ani am făcut cu ea primele imprimări la radio.

Ea cântă Șogorițele, pe care îl cântă și Lorenna, chiar mai bine decât ea. Lorenna e chiar frumoasă și cântă bine de tot. Dar, așa sunt oamenii când intră într-o umbră. Trebuia sa facă și ea ceva să fie băgată în seamă!

Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț au rupt scena în două. Le apreciază lumea peste tot, în străinătate sunt iubite! Mai cânta ele și altceva, dar acesta e trendul”, a mai declarat Elena Merișoreanu, pentru Click, consternată!

Tinu Vereșezan, Puiu Codreanu și Aurel Tămaș i-ar fi făcut avansuri

La întrebarea legată de artiștii care i-ar fi făcut avansuri, chiar dacă știau că este căsătorită, Angela i-a enumerat pe artișii Tinu Vereșezan, Puiu Codreanu și Aurel Tămaș.

Avansul e avans, aventura e aventură. Orice bărbat are datoria să încerce. Ne-am întâlnit la evenimente, normal, mai bei un pahărel și apar discuții. Nu cred că mi s-a întâmplat numai mie. Dar nu s-a întâmplat nimic între noi”, a mai dezvăluit Angela Rusu, la Pro TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net