Angela Rusu, griji de mamă la 47 de ani: "Îmi e frică și când îi dau de mâncare". Cum i s-a schimbat viața

Zilele trecute, Angela Rusu și Marius Moldovan au serbat 11 ani de relație. Cei doi formează un cuplu puternic sudat, iar Măriuca, micuța lor de numai opt luni este rodul iubirii lor. Însă acum au serbat diferit aniversarea, în comparație cu dățile trecute. "De când a venit Măria pe lume, mai ieșim la restaurant doar să cântăm. Înainte o făceam aproape zilnic", ne-a spus cântăreața preferată a lui Traian Băsescu.

image
Angela Rusu și Marius Moldovan

La 180 de grade s-a schimbat viața Angela Rusu (47 de ani) de când a devenit din nou mămică. Dacă înainte avea timp să meargă în vacanțe, la saloane de înfrumusețare, la restaurante, iată că acum își împarte viața între scenă și bebeluș. Totul gravitează doar în jurul Măriucăi, fiica ei și a lui Marius Moldovan. Nu e de mirare că anul acesta aniversarea lor de 11 ani i-a prins schimbând scutece.

"Universul nostru e Maria. Noi suntem pe locul 2, 3 sau 5, nici nu mai știu. Am sărbătorit cu Măriuca, pentru că este cel mai frumos cadou de 11 ani de când suntem împeună. Ne-am bucurat cu ea. În ceilalți ani ieșeam la restaurant la două zile, acum nu se mai poate. Încercăm sa lăsăm fata cu soacra mea, doar în situații limită. În general, suntem 3 oameni care ne perindăm în jurul ei și avem un program. Marius mai doarme cu ea, la ora 7 o preiau eu, la ora 13 o mai ia soacra mea, facem prin rotație. Ne ocupă tot timpul Măriuca noastră. Acum ieșim din casă doar ca să cântăm. De două luni am început diversificarea. Are 9 kilograme și ne pregătim pentru dintișori. Nu i-a ieșit niciunul până acum" a declarat Angela Rusu pentru Click!

Angela Rusu are cântări pe bandă rulantă

În ianuarie, celebra artistă a avut 5 cântări în Ucraina și a făcut naveta Cluj-Ucraina. După fiecare cântare s-a grăbit să ajungă la Măriuca, micuța ei în vârstă de 8 luni. În februarie va face slalom între Ucraina, America și Spania, unde va pleca din nou să cânte.

" Avem multe nunți în Ucraina. Eu cânt de 10 ani la ei, iar lunile ianuarie și februarie sunt pline de nunți la ei. În rest, la noi în țară nu prea am evenimente. În ianuarie am avut 5 nunți, iar în februarie am 3, apoi plec în turneu în America, până pe 1 martie. Revin în țară și mă pregătesc de altă cântare. Merg în Spania, unde avem un turneu mic, apoi revin în țară și intru în studio pentru filmări", ne-a mai povestit Angela Rusu.

Fiica Angelei e de-o seamă cu nepoata ei

În luna mai a anului trecut, Angela și fiica ei au născut. Întâi Larisa a născut o fetiță superbă, apoi la trei săptămâni a adus pe lume și ea, tot o fetiță, pe care a botezat-o Maria. "Nepoțica e bine. Se descurcă foarte bine, fiica mea e foarte atentă și grijulie, are alt tonus. E normal, la vârsta ei are alta mentalitate, alta condiție fizică. Mie mi-e frică și când îi dau de mâncare, dar ea nu e așa. E total invers, e relaxată", ne-a mai spus Angela.

stanga
dreapta
angela rusu 0 png
angela rusu png
angela rusu jpeg
3 angela rusu 0 jpeg
angela rusu nepotica jpeg
angela rusu gravida jpeg
angela rusu marius moldovan png
angela rusu copil 0 png

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg