Elena Merișoreanu face lumină în cazul lui Dorian Popa. Artista a aflat dacă s-a drogat sau nu: „Se blestema. El lua niște pastile...”

Ultima actualizare:

În timp ce o mulțime de vedete îl condamnă crunt pe Dorian Popa după ce a fost prins drogat la volan, există și persoane publice care îl susțin pe îndrăgitul influencer. Printre oamenii care îi sunt alături lui Dorian se află și doamna Elena Merișoreanu. Artista de muzică populară face lumină în cazul influencerului și spune că a aflat dacă s-a drogat sau nu!

Elena Merișoreanu face lumină în cazul lui Dorian Popa
Elena Merișoreanu face lumină în cazul lui Dorian Popa

Dorian Popa, criticat de vedete

Situația lui Dorian Popa a zguduit showbiz-ul românesc. Mulți fani și multe vedete nu s-ar fi așteptat ca artistul să ajungă într-o asemenea situație, mai ales că de nenumărate ori a luat parte la campanii împotriva consumului de substanțe interzise. Dorian a promovat mereu un stil de viață organizat, bazat pe multă muncă. Acesta a declarat polițiștilor că este nevinovat și că a inhalat fum de la o petrecere la care a fost în seara cu pricina. Dacă unele vedete au dat cu el de pământ și l-au criticat profund, altele îl susțin în continuare.

Una dintre persoanele care îl încurajează pe Dorian este și Iulia Albu, care a distribuit pe InstaStory un clip postat de Dorian în care îl laudă pentru atitudinea lui după ce a fost prins de polițiști.

Astăzi îmi place Dorian Popa. Rămas fără permis, se conformează, umil, decent, până și contentul pe care îl postează. Well done! (Foarte bine)”, a scris Iulia Albu, pe Instagram.

Elena Merișoreanu face lumină în cazul lui Dorian Popa

Totuși, cea care a aflat exact ce s-a întâmplat cu Dorian este chiar artista de muzică populară, Elena Merișoreanu, cea alături de care influencerul a legat o prietenie deosebită în show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Doamna Merișoreanu a aflat ce s-a întâmplat cu artistul și a făcut declarații pentru cei de la Playtech.ro.

„Am vorbit cu el, aseară, la telefon, plângea saracul, se blestema ca e nevinovat, că a fost, undeva, parcă zicea că într-un club, unde se fuma și că a inhalat de acolo. În plus, de o perioadă, el lua și niște pastile, ca să se poată odihni.

Muncește foarte mult, are firme, e tare harnic, mai rar așa om. În plus, e și foarte credincios, mereu se roagă. Și la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” se ruga mereu dimineața. Acolo era un copil respectuos, ceva ce nu am mai văzut, mi se adresa foarte frumos când avea nevoie de ceva. De aceea am și rămas prieteni”, a declarat Elena Merișoreanu pentru Playtech.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net