Au fost prinse pe picior greșit! Iată ce vedete s-au ales cu dosar penal, după ce au fost surprinse drogate la volan

Ultima actualizare:

Showbizul românesc a explodat de vedete drogate și băute la volan! De la începutul anului 2023, tot mai multe vedete au fost prinse conducând sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise. Cel mai recent caz, care a pus lumea mondenă pe jar, este cel al lui Dorian Popa, care a ieșit pozitiv la cannabis. Asta se întâmplă după ce, săptămâna trecută, Chef Foa a fost prins și el sub influența substanțelor interzise. Iată o trecere în revista a persoanelor publice „certate cu legea” de la începutul anului 2023.

Dorian Popa FB Dorian Popa jpg

Showbizul românesc a explodat de vedete drogate și băute la volan

Ana Morodan

Contesa Digitală, Ana Morodan, a fost condamnată la un an, 3 luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare şi efectuarea a 60 de zile muncă în folosul comunităţii, după ce a fost prinsă beată și drogată la volan.

La sfârşitul lunii martie, un echipaj de la Poliţia Rutieră a făcut semn regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla Ana Morodan. Şoferiţa nu s-a conformat, şi-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule, în urma accidentului rezultând, din fericire, doar pagube materiale. Autoritățile au testat-o pentru stabilirea prezenţei alcoolului în aerul expirat, cât și pentru a stabili dacă consuma substanțe interzise, dar a refuzat.

Ulterior, Ana Morodan a fost condusă la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, dar ea a refuzat şi de această dată. În consecinţă, poliţiştii i-au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice. Ulterior, în aceeaşi zi, Ana Morodan a fost oprită, din no,u în trafic de poliţişti, care au constatat că femeia figura cu permisul de conducere reţinut ca urmare a primei abateri.

banner ana morodan png

Xonia

În dimineața zilei de vineri, 23 iunie, Xonia a fost oprită de Poliție și testată cu etilotestul pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei. S-a speculat atunci că a condus sub influența alcoolului și a drogurilor, dar și fără permis, solista ieșind pozitivă la cocaină. Ulterior, cântăreaţa a scris pe o reţea socială că testul pentru droguri ar fi dat eroare, dar a recunocut că băuse vin cu câteva ore înainte. Până la urmă s-a dovedit că nu consumare substanțe interzise.

Nu am fost prinsă nici beată, nici drogată, nu am atins droguri în viața mea și sunt foarte supărată pentru ce mi s-a întâmplat. Am și eu probleme de sănătate și nu aș putea să fac asta, chiar dacă mi-aș dori. Nu mai pot să dorm de când s-a întâmplat, iau calmante, efectiv sunt foarte traumatizată de ce a ieșit după acest incident.”, a declarat Xonia, în cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV.

cub xonia png

Guess Who

Laurențiu Mocană, cunoscut sub numele de scenă Guess Who, a fost oprit în trafic de către polițiști din Capitală, în septembrie 2023. În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat pozitiv pentru cocaină. Brigada Rutieră a Capitalei a informat că a deschis un dosar penal în rem (asupra faptei) și efectuează cercetări în legătură cu această situație. În urma acestui anunț, artistului i s-a anulat un concret la Timișoara. Acesta a fost mai fost prins și anul trecut sub influența alcoolului la volan, fiindu-i suspendat permisul pe o perioadă de 3 luni. 

4 baza guess who jpg

Chef Foa

Nici chef Foa nu a scăpat. La data de 23 octombrie, în jurul orei 17:00, polițiștii Brigăzii Rutiere din sectorul, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani. Este vorba despre nimeni altul decât cunoscutul chef bucătar Florin Scripcă, alias chef „Foa", fost jurat la „Masterchef”. În posesia vedetei TV Chef Foa au fost găsite găsite 4 ţigarete care ar putea conţine substanţă vegetală, cu miros înţepător.

cub chef foa survivor png

Testarea preliminară cu aparatul Drugtest a dezvăluit indicii privind posibila prezență a două substanțe psihoactive în organismul bărbatului. Din acest motiv, vedeta a fost condusp la sediul I.N.M.L. pentru a i se preleva mostre biologice. În acest context, s-a întocmit un dosar penal, în cadrul căruia se efectuează cercetări in rem (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” (articolul 336 alineatul 2 din Codul Penal), dar și pentru deținerea ilegală de subtanțe interzise.

Vă reamintim că pe listă se află și artiști precum Puya, Culiță Sterp, Lidia Buble, Matei Dima, George Burcea sau Victor Slav.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net