Dana Budeanu dă de pământ cu Dorian Popa: „Toți drogații vă învață cum să trăiți!”

Dana Budeanu pare că dă de pământ cu Dorian Popa! Influencerul ar fi fost prins drogat la volan, iar presa a bubuit instant! La scurt timp însă, Dana Budeanu, a publicat niște mesaje cel puțin curioase pe pagina sa de Instagram ,care par că ar face aluzie la situația lui Dorian Popa. Să fi acesta începutul unui război total?

Dana Budeanu pare că dă de pământ cu Dorian Popa
Dana Budeanu pare că dă de pământ cu Dorian Popa

Dana Budeanu pare că dă de pământ cu Dorian Popa

Se pare că îndrăgitul influencer s-ar fi urcat la volanul unul Lamborghini, pe străzile din Domnești, fiind îmbrăcat doar în chiloți. Polițiștii l-ar fi oprit și l-ar fi testat cu aparatul DrugTest, ieșind pozitiv la cannabis. Dorian ar fi spus autorităților că se întorcea de la o petrecere unde nu consumase absolut nimic, ci doar inhalase.

Această veste a zguduit tot showbizul românesc, iar una dintre cele mai vocale persoane din media se pare că ar fi decis în mod subtil să își exprime părerea. Vorbim, astfel, despre Dana Budeanu, care a postat pe rețelele de socializare două mesaje subtile care ar face referire la Dorian Popa și la noul scandal în care este implicat.

„Toți drogații care stau tranchilizați și se ascund de viață vă învață cum să trăiți!”

„Ăștia care stau drogați, tranchilizați, de ce nu recomandați la amețiții care vă urmăresc drogurile? Că la voi asta e soluția, nu harnelile pe care le spuneți la fraieri cu regăsirea și munca și vrăjeala.”, a transmis Dana Budeanu, pe Instagram.

Dorian Popa a încurajat munca

Nu știm dacă mesajele i-au fost adresate direct lui Dorian Popa, însă această variantă nu este exclusă având în vedere că influencerul a declarat, de mai multe ori în spațiul public, că a realizat tot prin multă muncă. De asemenea, în cadrul unui podcast, a fost foarte vehement, i-a încurajat pe oameni să muncească și să se streseze dacă vor să facă averi.  

Munciți fraților, dacă vreți să vă iasă visurile, atât. Nu vai de mine cât muncesc eu. Nu! Dar munciți că dacă vrei la poartă mașini de 200.000 trebuie să faci ceva. Că e de bombardier sau nu, fiecare bănuț are costul lui. Tu alegi ce bani vrei, dar fără stres, muncă și alergătură nu se prea poate.”, a spus Dorian Popa, în cadrul unui podcast, acum ceva vreme.

Să fie acesta începutul unui nou război? Nu este prima dată când Dana Budeanu condamnă profund consumul de substanțe interzise. Aceasta a vut o reacție dură și față de cazul „Vlad Pascu”.

Babs nu știe nimic despre Dorian

Cât despre Dorian Popa, reporterii Click! au încercat să îl contacteze, însă fără succes, influencerul nu a răspuns la telefon. În schimb, am reușit să discutăm cu iubita lui Dorian, Claudia, cunoscută drept „Babs”, care a declarat că nu știe nimic despre partenerul său.

Claudia, iubita lui Dorian: „Nu știu ce să îți spun că nu știu nimic, eu nu sunt cu el acum. Nu am cum să dau niște declarații când nu am luat legătura cu el, nu am dat de el.”

Reporter Click!: Am înțeles, deci nu știți unde se află, dacă este ok?

Claudia, iubita lui Dorian: „Nu știu nimic. Sunt la volan să știi că nu pot vorbi, este foarte aglomerat, scuză-mă că îți închid.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net