Când și-a pierdut Dana Budeanu virginitatea. Creatoarea de modă a rupt tăcerea: „Este o rușine”

Dana Budeanu, una dintre cele mai cunoscute voci din social media datorită faimoasei rubrici „Amețitele și Mafioții” a primit mai multe întrebări „de baraj”. Cu toții știm ce fire directă și sinceră este, astfel că nu a ezitat să răspundă la întrebări intime legate de sexualitate și relații. Iată când și-a pierdut Dana Budeanu virginitatea!

Când și-a pierdut Dana Budeanu virginitatea
Când și-a pierdut Dana Budeanu virginitatea

Când și-a pierdut Dana Budeanu virginitatea

Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, în urmă cu ceva vreme, Dana Budeanu a fost întrebată despre un moment sensibil în viața fiecărui om, mai exact momentul în care și-a pierdut virginitatea.

„Foarte târziu, nu pot să spun! Este o rușine”, a spus Dana Budeanu, acaparată de un hohot de râs.

Când s-a masturbat prima dată Dana Budeanu

După cum știm, Dana Budeanu este genul de om care spune lucrurilor pe nume și nu se ferește să dea în stânga și în dreapta cu păreri tranșante, care de multe ori pot să lezeze.  Designerul are păreri bine întemeiate despre ceea ce înseamnă comportament, sexualitate, relații etc. Totuși, a schimbat subiectul cu grație atunci când a fost întrebată despre un alt subiect ce ține de intimitate. La un moment dat, Damian Drăghici i-a pus  o întrebare referitoare la momentul în care s-a masturbat pentru prima dată. Așa cum deja ne-a obișnuit, a oferit un răspuns nu tocmai așteptat de către public.

Pot să răspund altceva, care are legătură? Că e foarte important. Cumva, și din punct de vedere sexual, ne ducem tot în acceptarea asta din jur. Eu nu cred în nimic din ceea ce înseamnă pornografie, ca filme, canale mă rog, ce sunt. Eu nu înțeleg ce legătură are asta cu sexualitatea fiecăruia. Nimeni nu te poate învăța să faci sex. Sunt probabil foarte mulți bărbați care nu sunt deloc extrem de siguri pe sexualitatea lor, și femei la fel, și uite, poate află acum: este în voi. E în fiecare.”, a spus ea.

Dana Budeanu vorbește despre compatibilitatea adevărată

De asemenea, când vine vorba despre experiența sexuală și relațiile autentice de iubire, Dana Budeanu consideră că nu este nevoie să avem foarte multe experiențe pentru a fi experimentați, ci este nevoie să întâlnim acea persoană cu care suntem compatibili pe toate nivelurile. Mai mult, designerul consideră că în viață avem o singură compatibilitate de acest fel.

Cred foarte mult că chimia sexuală este extrem, extrem de lipită de cea a minții. Nu există, tu nu ai cum să ai chimie sexuală reală...Eu cred că există un singur „match” (o singură potrivire) adică „the best” (cea mai bună) este unul. Îl ai, nu îl ai, majoritatea nu îl întâlnesc. În rest sunt căutări în care vrem să facem și aia, și aia crezând că, de fapt, asta înseamnă...cum să spun....„sexualitatea o înveți din experiență îndelungată”, nu e adevărat, e o prostie. Este, pur și simplu, o conexiune peste.”, a mai spus Dana Budeanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Coadă la Caritas, în faţa sediului ziarului "Mesagerul Transilvan"
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net