Dorian Popa, asa cum îl vezi foarte rar! Artistul, manechin pe podiumul de modă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dorian Popa (35 de ani) a făcut senzație săptămâna asta în cea de-a opta ediție Timișoara Fashion Week. Artistul a urcat pe scenă și a defilat, în calitate de manechin, într-un costum bărbătesc din două piese și o cămașă de culoare neagră care îi veneau perfect pe trupul lucrat la sală de ani de zile.

Cu o încredere și o energie debordantă, Dorian Popa a reușit să facă senzație în cea de-a opta ediție Timișoara Fashion Week organizată de Rodica Costea. Cu zâmbetul la purtător și plin de încredere în el și în forțele proprii, Dorian a urcat pe scenă și a făcut un moment de zile mari.

Vedeta se pare că este un munte de talent și se poate mula pe orice posibil, deoarece simpaticul Dorian are o carieră muzicală în spate de invidiat, este dezvoltator imobiliar și are mașini de lux în garaj cu mulți cai putere. Mai mult de atât, Dorian Popa este un influencer de succes care reușește să scoată bani frumoși din rețelele sociale, deoarece acesta încheie contracte cu diferite companii prin care promovează diferite produce contra unei sume de bani.

Așteptat ca vedetele de la Hollywood

Dorian Popa a reușit să facă show la Timișoara, săptămâna trecută, nu doar prin prezența sa de zile mari ci și cu ajutorul celor doi bolizi de lux cu mulți cai putere: un Lamborghini și un Mercedes GLE, pe care îi are în garaj. Autoturismele ce le are Dorian în dotare au atras atenția timișorenilor și prin culorile variate pe care acestea le au imprimate pe mașini.

Pentru că este un artist iubit de o țară întreagă, Dorian Popa a strâns foarte mulți fani la eveniment care au venit să își facă poze cu preferatul lor și să le posteze pe rețelele sociale. Astfel, că artistul a reușit să facă o baie de mulțime ca vedete de la Hollywood atunci când și-a făcut apariția.

Axat pe carieră

Dorian Popa este foarte atent la câți bani scoate din buzunar atunci când vine vorba de cheltuielile de zi cu zi! Acest lucru l-a recunoscut chiar el recent atunci când s-a aflat că Babs (Claudia Iosif – n.r), partenera lui de viață, a plecat în vacanță cu Ruby, iar el a ales să stea în România să își onoreze contractele care îi aduc venituri substanțiale.

„Timpul pe care mi-l aloc mie, este timpul petrecut la muncă. Pe mine asta mă bucură mai mult decât un concediu sau o ieșire în club, lucruri care mi se par că trebuiau făcute la o anumită vârstă și cred că le-a, făcut cu vârf și îndesat. Nu am mai plecat în concediu de vreo 5 anișori de zile”, spunea artistul recent pentru Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
banner gabriela cristea png
cub anamaria prodan png
image png
banner laurette png
image
actualitate.net
image
actualitate.net