Dorian Popa este cunoscut de o întreagă țară, dar fratele lui stă departe de lumina reflectoarelor. Cine este Ciprian și cu ce se ocupă

El este una dintre cele mai faimoase persoane din România, a muncit din greu până și-a văzut visul cu ochii, dar nu uită cele mai importante persoane din viața lui. Dorian Popa nu este singur la părinți. El mai are un frate -Ciprian- care este stabilit în Germania, despre care artistul a vorbit în cadrul unui podcast. 

Dorian Popa, unul dintre cei mai cunoscuți artiști români / foto: Colaj Click!
Dorian Popa, unul dintre cei mai cunoscuți artiști români / foto: Colaj Click!

Ciprian, fratele lui Dorian Popa, se bucură de un mare succes, la fel ca fratele său. Deși nu este cunoscut în media precum fratele său, acesta s-a născut în Germania, țara în care a și rămas, urmând ca mai apoi să devină un medic strălucit. 

Dorian Popa: „A învățat de i-au sărit capacele”

Spune Dorian despre fratele său. Artisul a mărturisit că se mândrește cu Ciprian, care a învățat pentru a deveni medic. 

„Fratele meu e doctor în Germania și sunt foarte mândru să zic asta despre el, a învățat de i-au sărit capacele, sunt rezultatele mamei noastre, am vrut să spun familiei, dar dacă aș fi obiectiv, aș spune mamei noastre. E greu ca mamă, ca profesoară, la ce salarii mizerabile au... e greu să crești doi copii”, a spus Dorian, în podcastul Ilincăi Vandici. 

Dorian Popa: „Mama a decis să mă trimită la bunica”

Dorian Popa s-a remarcat în rândul celor de acasă acum mulți ani în urmă. A început să apară în lumina reflectoarelor ca actor, și-a început cariera de cântăreț, vlogger, urmând ca mai apoi să dea lovitura în domeniul imobiliarelor.

Este adevărat că acum are o viață la care unii doar visează, însă nu trebuie să uităm că trecutul lui nu a fost deloc unul ușor.

„Eu chiar am crescut cu bunica, Dumnezeu s-o odihnească, pentru că mama nu a mai avut răbdare și cu mine. Iar eu au fost genul de copil care a învățat cu greu că pampersul trebuie să dispară, făceam pipi în pat des și mama a decis să mă trimită la bunica. Ea fusese educatoare, un pedagog adevărat iar eu, la doi ani câți aveam, eram fix ca la armată. Îmi amintesc că avea o nuia de salcie și, conform efectului Pavlov, de multe ori nici nu mai trebuia să pună mâna pe nuia, doar s-o privească și creierul meu simțea usturimea pe fund”, a declarat Dorian, potrivit unui interviu acordat pentru Fanatik.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
image png
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
banner gabriela cristea png
cub anamaria prodan png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net