Dorian Popa, totul despre succesul său. Cât de mult muncește, de fapt: „Eu sunt sărac, am cartelă”

Dorian Popa (35 de ani) este unul dintre cei mai de succes influenceri, de la ora actuală, din România. Însă, pe lângă succesul fulminant, din mediul online, vedeta este și artist și mai nou, dezvoltator imobiliar, având în vedere că anul trecut a ridicat un mic cartier de case în Domnești.

Invitat recent în podcastul Vin de-o poveste”, Dorian Popa a vorbit public despre cât de multe eforturi a depus pentru a ajunge unde este astăzi:

„Trebuie să îți dorești ceva în viață. Totul pleacă din interiorul tău. Nu ai cum să faci ceva dacă tu nu îți dorești acel lucru. Cine crezi că o să vină să îți bage foc la inimă să faci: sală, bani, chestii... Vă zic eu...totul trebuie să vină din interior. Până la urmă să faci bani nu este un lucru rău, este rău să lași banii să te transforme în ceva, să faci rău altor oameni pentru bani să calci pe cadavre ca să îți atingi tu obiectivele, dar să faci bani legal, cinstit, nu este nimic rău.

Nu am credite, urăsc creditele, sunt drama mamei mele, încă mai acopăr din creditele ei, pentru că nu mă lasă ea să le achit integral. Nu am nici măcar abonament la telefon. Eu sunt sărac, eu am cartelă. Nu cred că am fost de când muncesc într-o vacanță. Mie nu îmi plac vacanțele. Eu în vacanțe pierd bani”.

Imaginea contează!

Simpaticul Dorian Popa a mai mărturisit și faptul că aspectul fizic contează foarte mult în ceea ce privește cariera sa:

„Dacă nu aș fi avut corpul ăsta cred că nu mă lua nimeni să joc într-un film. Obiectiv vorbind, nu prea există nici seriale, dar nici filme pentru tineri nici pentru adolescenți care în rolul principal să nu aibă un băiat atletic. Este un tertip, un tipar făcut de tăticii U.S.A. Sunt absolut sigur că ar fi un declin pentru mine dacă aș renunța la partea de fitness, dar oricum nu aș putea. Tu trebuie să înțelegi că atunci când mi-am rupt piciorul în Madagascar mă gândeam cum o să mai fac sală și dacă trebuie să îmi taie piciorul, de la genunchi, cum fac eu sală cu o proteză și am intrat să caut niște proteze să văd cum este cu protezele alea. La mine totul se raportează la sală, la sport. Și de ce? Pentru că acolo eu mă debarasez de toate energiile negative. Fără sală eu nu aș putea să fiu un om fericit”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net