Dorian Popa declara că nu are vicii! Acum, Mara Bănică și Adriana Bahmuțeanu îl desființează: „Ar trebui să dispară definitiv”

Ultima actualizare:

Vestea că Dorian Popa (35 de ani) a fost prins drogat la volan a zguduit tot showbizul românesc. Simpaticul influencer a fost prins drogat la volan de către polițiști, ieșind pozitiv la cannabis. Un asemenea anunț nu a lăsat vedetele indiferente, așa că mai multe persoane publice au răbufnit pe rețelele de socializare. Mara Bănică și Adriana Bahmuțeanu l-au desființat, pur și simplu, pe influencer, deși acesta declara în trecut că nu are vicii.

Dorian Popa spunea că nu are vicii
Dorian Popa spunea că nu are vicii

Dorian Popa spunea că nu are vicii

Cumpăna pe care o traversează Dorian Popa i-a uimit atât pe fani, cât și pe vedetele din showbiz, mai ales că artistul a participat de multe ori la diferite campanii de prevenire a drogurilor și chiar a declarat că s-a ținut departe de asemenea vicii.

Domeniul media are parte de foarte multe vicii și am văzut foarte multe nume mari ratându-și cariere, am văzut foarte multe lucruri care m-au zguduit și atunci am zis hai să nu fiu și eu doar un altul care se înscrie în același tipar. Mi-a dat Dumnezeu un diamant și eu să-l arunc ca prostu` singur în noroi. N-ar fi păcat…? M-aș jigni pe mine, pe Dumnezeu, pe maică-mea… o serie întreagă de jigniri.”, a spus vloggerul, a un moment dat, în podcastul moderat de Ilinca Vandici.

Totuși, iată că fapta lui Dorian vine să infirme cele spuse, deși el a declarat polițiștilor că cel mai probabil a inhalat fumul de la o petrecere la care participase. 

Între timp, până își va demonstra nevinovăția, persoanele publice se arată revoltate pe rețelele de socializare. Asta se întâmplă pentru că vloggerul este urmărit de foarte mulți tineri și copii, care îl iau drept un exemplu în viață, iar fapta sa ar putea influența negativ generațiile tinere.

Mara Bănică dă de pământ cu Dorian Popa

Mara Bănică de pildă, nu s-a mai abținut și a dat de pământ cu influcencerul. Jurnalista a transmis un mesaj ironic pe pagina sa de Instagram în care afirmă vehement că persoanele care consumă substanțe interzise nu ar trebui să fie modele pentru copiii din ziua de azi.

Ei, uite, la Dorian Popa chiar nu m-aș fi așteptat să se drogheze. Să conducă în chiloți da, nu mă surprinde deloc. Sute de mii de copii îl urmăresc pe canalele de socializare. ASTA e o problemă. Mare. Drogații NU trebuie să fie modele pentru copiii noștri”, se arată într-un mesaj transmis de jurnalistă, pe rețelele de socializare.

Adriana Bahmuțeanu îl desființează pe Dorian Popa

Nici Adriana Bahmuțeanu nu s-a lăsat mai prejos și se arată revoltată de situația în care se află vloggerul.

„Încă un dro&%lău cu fițe a fost demascat! Dorian Popa a fost prins în chiloți și halat la volan, după ce consumase substanțe interzise. Astfel de papițoi ar trebui să dispară definitiv din atenția media! Rușine! (...)

A participat la mai multe campanii de prevenire a drogurilor, a luat o grămadă de bani de la stat, și mai mult decât atât, se jura pe Dumnezeu că el niciodată nu a pus gura sau nasul pe vreo substanță. Ei bine, nasul lui a devenit de Pinocchio, pentru că așa cum minte Dorian Popa și mai grav că influențează o generație întreagă.”, a transmis Adriana Bahmuțeanu, pe contul ei personal de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net