Primele declarații ale lui Sorin Pușcașu, după eliminarea de la „Survivor All Stars 2024”: „Mi-a fost foarte dor să...”

#Exclusiv Click!

Sorin Pușcașu a fost eliminat în semifinala „Survivor All Stars 2024”. Au mai rămas doar trei concurenți în lupta pentru marea finală și marele premiu de 100.000 de euro: Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu.

Ce a însemnat pentru Sorin Pușcașu acest parcurs de la „Survivor All Stars 2024”, acesta ne-a povestit pentru Click!

Sorin, de această dată ai ajuns până în semifinale. Ce înseamnă pentru tine acest parcurs?

Ce înseamnă pentru mine, sper să însemne și pentru susținătorii Survivor, mai exact, faptul că niciodată nu trebuie să cedezi, că trebuie să ai încredere în tine, chiar și atunci când nimeni nu îți dă o șansă. Mi-am dorit ca unii oameni să se regăsească în mine și să le demonstrez că imposibilul unora, poate deveni posibil pentru tine.

Ce ai făcut prima dată când ai ieșit din show?

Bineînțeles, cel mai important lucru, am mers să-i văd pe cei dragi, am încercat să-mi revin la normalitate, pentru că nu e ușor după atâtea luni în „sălbăticie”. Încă simt că mai am nevoie și de o vacanță, dar toate la timpul lor.

De ce ți-a fost cel mai dor din lumea ta? Și de cine?

Mi-a fost foarte dor de a juca fotbal, chiar dacă nu mă mai țin genunchii, nu pot renunța la acest „viciu”. De cine mi-a fost cel mai dor?… Cred că poate ghici oricine, clar de Bebe Zayn, de Laura care s-a descurcat de minune în a-l crește pe Zayn și a-l face să înțeleagă de ce tati nu mai e acasă pentru o perioadă, a fost dificil pentru ei acasă, uneori poate mai greu decât pentru mine în junglă.

Ce ți s-a părut cel mai greu din junglă?

Nu prea am mai simțit greul la fel cum l-am simțit în primul sezon, eram obișnuit, știam clar la ce mă înham. Dacă a fost ceva foarte greu, a fost timpul, care trecea mult mai greu decât acasă.

Cu cine vei păstra legătura, la final de proiect?

Cu toți, cu unii clar am creat o relație mai puternică și probabil o să vorbim mai des, dar, fiecare are viața lui acasă. Stăm în orașe diferite majoritatea, ne vom suna, ne mai întâlnim, o să fim ca o relație la distanță.

Cu cine te-ai înțeles cel mai bine acolo și ce crezi sau cine îți va lipsi cel mai mult?

Sezonul acesta, cu siguranță, a fost cel mai tare, faptul că nu a mai fost votul publicului, dinamica jocului s-a schimbat, majoritatea au fost sinceri și mi-a plăcut la nebunie. De aceea, pot spune că m-am înțeles bine cam cu toți, pot doar sublinia că am avut clar o conexiune mult mai mare cu Robert și mai de impact.

Ce planuri ai acum că ai revenit la realitate? Ce-ți dorești pentru restul anului?

Avem un business la care o să dăm drumul, chiar zilele acestea, mai exact un mic centru de înfrumusețare în Ploiești, care se numește Zaynish, cu câteva aparate pentru epilare definitivă, remodelare corporală, tratamente faciale, la care tot am lucrat împreună cu Laura. Deci planul meu este să mă focusez pe asta. Dorința mea este să fim sănătoși, să avem timp unii pentru ceilalți, să ne bucurăm de fiecare clipă și de ce nu, o vacanță, sper, alături de Laura și Zayn.

Cât de mult te-a schimbat această experiență și ce ai învățat de aici?

Trăind aceeași experiență de 2 ori, nu mai avea ce să schimbe la mine, poate doar să îmbunătățesc anumite lucruri pe care le-am învățat în sezonul 2. La răbdare trebuie lucrat cel mai mult în Survivor. Am luat o lecție pentru a nu știu câta oară, să nu mai ofer încredere atât de ușor.

Cum a fost, per total, experiența Survivor pentru tine? Ce ai schimba și ce ai face la fel?

Per total, experiența Survivor este cel mai tare lucru care mi se putea întâmpla. M-a pus în cele mai grele condiții, situații, care pentru mine au fost o evoluție, mi-am arătat cât sunt de puternic. Aș fi schimbat piciorul drept dacă aș fi putut, în rest NIMIC, totul a fost exact așa cum a trebuit să fie.

Ai mai participa la un astfel de reality show?

Așa cum am spus și înainte de săritura cu parașuta, eu zic ,,nu” până mă pui în fața faptului. Acum nu zic nici măcar „nu”, dar cu siguranță e mai greu de cântărit de când avem un copil. Am o dorință de a merge la un show cu o experiență la fel de frumoasă, care presupune călătoritul în jurul unor țări, la care aș spune DA, în timp ce mă apuc să fac bagajul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net